Budapesten lakhatási válság van, és ez Karácsony Gergely felelőssége!

2024. október 15. 09:56

A főpolgármester öt éve programjában bérlakásépítést, kollégiumépítések támogatását ígérte és egy sor más kamu terve is volt.

2024. október 15. 09:56
Szentkirályi Alexandra
Szentkirályi Alexandra
Facebook

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Budapesten lakhatási válság van, és ez Karácsony Gergely felelőssége!

Ezt is ajánljuk a témában

A főpolgármester öt éve programjában bérlakásépítést, kollégiumépítések támogatását ígérte és egy sor más kamu terve is volt.

Persze ezekből mind nem lett semmi. A fővárosban elköltött ezermilliárdos nagyságrendű összegből nulla bérlakásra, nulla kollégiumra futotta és a hatalmas összegből összetákolt lakásügynökség is csak három lakást tudott kiadni.Karácsonyék saját totális lakhatási kudarcukat próbálják elsunnyogni, de ezt a várost ők vezetik. A probléma megoldását persze mindig a kormánytól várják, majd most, hogy a kormány megelégelte Karácsony tétlenségét, a Városháza pánikolni kezdett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2024. október 15. 12:09
Ejthetett volna néhány szót az AirB&B elterjedése miatt kialakult anomáliákról.
Novicsok-5
2024. október 15. 11:39 Szerkesztve
Boberkurwa, ti mit csináltatok Tarlós idején? Egy ugyanolyan szaros, koszos, agyongraffitizett, mocskos, teleokádott, hajléktalanokkal teli fővárost csináltatok, mint mindenki 34 éve. Nem csináltatok semmit. Kuss a neved, ne nyeríts állandóan.
atti64
2024. október 15. 11:35
KARÁCSONY EGY FASZOPO KÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krupp Skya
2024. október 15. 11:33
Nem ér rá Karácson minden idejét lefoglalja a parkolási pénz szétosztása ne akarják már megszakítani ezt a szerencsétlen faszkalapot. Dobrev Klára nénit kellett volna megválasztani főpolgármesternek ő rendkívül munkabíró, egyesbe is lehetne vele szántani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!