Beszólt a fideszes politikusnak Pottyondy, csattanós választ kapott

2024. október 22. 12:42

„Maradok” – üzente a Fidesz kommunikációs igazgatója a baloldali influenszernek.

2024. október 22. 12:42

Nyitókép: Képernyőfotó

Nem maradt adós Menczer Tamás, miután Pottyondy Edina legutóbbi videójában a Fidesz kommunikációs igazgatóját támadta be.

 „Látom, hogy a tiszteletre méltó hölgyeket és urakat zavarom”

A kormánypárti politikus közösségi oldalán azt írta, „a tiszteletre méltó Művésznő azt honnan tudja, hogy »«középszerű futballista” voltam? Megbújt anno a Bajai LSE serdülő és ifjúsági meccsei alatt egy fa mögött?” Majd azzal folytatta,

látom, hogy a tiszteletre méltó hölgyeket és urakat zavarom. Helyes. Akkor maradok!:)”

Menczer bejegyzését azzal zárta: „értem, hogy féltik a találkozástól a Petit. De sajnos erre nem tudok tekintettel lenni”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Pottyondy kijelentéseiről

A baloldali youtuber úgy fogalmazott: „Menczer Tamás középszerű futballistából lett gyenge sportriporter. Gyenge sportriporterből tragikusan ostoba és agresszív külügyi államtitkár. Ostoba és agresszív külügyi államtitkárból a Fidesz kommunikációs igazgatója, az ország egyik legszórakoztatóbb trash celebje.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. október 22. 15:30
Tipikus lipschy. Megpróbál egy fiktív közlést tényként betolni, mert azzal próbálja az utána jövő fantáziáit igazolni. Aztán meg idegrohamot kap, amikor szembesítik vele, hogy egy alternatív valóságot konstruált. Höhö..
Csendesgyöngy
2024. október 22. 15:29
Pocskondi Edina! Legyen ez a neve, hiszen annyira illik a személyiségéhez, a "hölgynek".
szilvarozsa
2024. október 22. 15:24
Ez a spiné meg Puzsérnéből lett Potyondi?
zabszem
2024. október 22. 15:01
Mert aztán ezt pont Edinácska mondja? Mert ez a hülye, agyatlan p@csa mégis mire vitte? Kapaszkodjatok meg: "Influenszer" lett.... Lefordítom: semmire... Edinácska, egy biztos: Menczer nem akart rád hasonlítani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!