Beszólt a fideszes politikusnak Pottyondy, csattanós választ kapott

2024. október 22. 12:42

„Maradok” – üzente a Fidesz kommunikációs igazgatója a baloldali influenszernek.

2024. október 22. 12:42

Nyitókép: Képernyőfotó

Nem maradt adós Menczer Tamás, miután Pottyondy Edina legutóbbi videójában a Fidesz kommunikációs igazgatóját támadta be.

 „Látom, hogy a tiszteletre méltó hölgyeket és urakat zavarom”

A kormánypárti politikus közösségi oldalán azt írta, „a tiszteletre méltó Művésznő azt honnan tudja, hogy »«középszerű futballista” voltam? Megbújt anno a Bajai LSE serdülő és ifjúsági meccsei alatt egy fa mögött?” Majd azzal folytatta,

látom, hogy a tiszteletre méltó hölgyeket és urakat zavarom. Helyes. Akkor maradok!:)”

Menczer bejegyzését azzal zárta: „értem, hogy féltik a találkozástól a Petit. De sajnos erre nem tudok tekintettel lenni”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Pottyondy kijelentéseiről

A baloldali youtuber úgy fogalmazott: „Menczer Tamás középszerű futballistából lett gyenge sportriporter. Gyenge sportriporterből tragikusan ostoba és agresszív külügyi államtitkár. Ostoba és agresszív külügyi államtitkárból a Fidesz kommunikációs igazgatója, az ország egyik legszórakoztatóbb trash celebje.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. október 22. 14:33
Hát ez a potyi annyira vicces, b+. Nem tudom abbahagyni a röhögést. Csak úgy potyognak belőle a szarabbnál szarabb poénok. Ezt a hülye picsát...!
ami személyes
2024. október 22. 14:32
Nem kell erőlködni Edina , már több százezer lájkod van, mehetsz a meleg tengerekre nyaralni. Tudod, amikor anno a kishúgom is kopaszra nyiratkozott 50 fillérért , neki is maradt 50 fillére egy gombóc fagyira. Változik a világ .
chief Bromden
2024. október 22. 14:26
Kéretlen HR-s. Menjen a kiváló örökös második ellenzékhez egy szippantós kocsival.
states-2
2024. október 22. 14:15
Komcsi hülyepicsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!