A mentelmi jog védelmében

2024. október 01. 18:54

Lám, mégsem olyan rossz az a képviselői mentelmi jog. De akkor miért hangoztatta Magyar Péter a kampányban a mentelmi jog fölös voltát?

2024. október 01. 18:54
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Index

Nyitókép: Teknős Miklós / Magyar Nemzet

„Magyar Péter, a naiv? Nem könnyű elhinni, elvégre ő az igazságügyi miniszter házastársa volt, Gulyás Gergely miniszter barátja, a NER számos politikusát ismerte személyesen, az átlagpolgárnál jóval több információja van a politika belső működéséről. Ráadásul jogász is, aki nagyon is tisztában kell hogy legyen a képviselői immunitás szerepével.

Magyar Péter nagyon kezdő politikus volt tavasszal, ez igaz, ugyanakkor beszédeiben, interjúiban már akkor is megcsillogtatta átlagon felüli felkészültségét. Ő ne tudta volna, hogy a mentelmi jog még jól is jöhet neki?

Nem, Magyar Péter nem volt sem buta, sem naiv. Egyszerűen rájött arra, hogy a hallgatósága örülni fog a mentelmi jog eltörlésének, de lehet, hogy azóta meggondolta magát.

Ha igen, örüljünk neki.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2024. október 01. 21:09
"Magyar Péter nagyon kezdő politikus volt tavasszal, ez igaz, ugyanakkor beszédeiben, interjúiban már akkor is megcsillogtatta átlagon felüli felkészültségét." Hogy mi a fasz van... ? :D :D
sexykitty-5000101
2024. október 01. 21:09
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­­­k­e­­l­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­x­­­i­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Oldalkosár
2024. október 01. 21:06 Szerkesztve
"Ha igen, örüljünk neki." Örülhetsz, hogy az EP nem fogja kiadni a mentelmi jogát és így nem áll bíróság elé. Szophatod tovább a f.szát az atv-n esténként.
pepu
2024. október 01. 21:05
Nagy görény vagy, Nagy Attila Tibor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!