Deutsch Tamás: Az összes EP-képviselőt levélben fogjuk tájékoztatni Magyar Péter mentelmi ügyéről

2024. október 01. 13:50

Magyart lopással gyanúsítja az ügyészség és nem akar lemondani a mentelmi jogáról.

2024. október 01. 13:50

Nyitókép: képernyőkép

Deutsch Tamás a Fidesz Európai parlamenti képviselője Facebookon tett közzé bejegyzésében azt írta, hogy 

az összes EP képviselőt levélben fogják tájékozatni Magyar Péter mentelmi ügyéről és botrányairól.

Ezt is ajánljuk a témában

A fideszes politkus rámutatott: „A lopás köztörvényes bűncselekmény.” Hozzátette, „lopással gyanúsítja őt (Magyar Pétert – a szerk.) az ügyészség, és ahhoz, hogy Magyar Pétert – mint ilyen esetben bármely magyar polgárt – bíróság elé állíthassák, az ő esetében az európai parlamenti képviselői mentelmi jogának felfüggesztéséről kell majd szavazni az EP-ben.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyar azért lobbizik fűnél-fánál, hogy amikor majd a mentelmi jogáról szavaznak az Európai Parlamentben, akkor az EP baloldali többsége megvédje őt, és így megússza a felelősségre vonást az általa elkövetett bűncselekményért” – vélekedett.

Deutsch szerint a 

mentelmi jog azonban egyáltalán nem arra szolgál, hogy az európai parlamenti képviselők törvények fölé helyezhessék magukat és visszaélve helyzetükkel a köztörvényes bűncselekmények miatti felelősségre vonást  megúszhassák.

 

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. október 01. 17:33
Tominak nem marad majd papirja, honnan fogja felszivni a kokót?
2024. október 01. 16:56 Szerkesztve
Bőröndökben huzigált euró százezrek. Szekrényekben eldugott euró százezrek. Smsben eldöntött emberi életek, és több százmillió euró sorsa. Görög akárki számláján megjelent 4millió euró, egyszerűen nem érti hogyan... Brüsszel sem érti, inkább elsikálták. Semmiféle jog és törvény, semmiféle szavazat nem számít Brüsszelben. Egy külön állam lett, Észak-Korea példát vehet róluk. Magyar pajzsra lesz emelve. Ami megoldás lehetne: 9mm
rocktoberi-2
2024. október 01. 16:55
Nem fogják kiadni ezt a takonygerincű senkit. Az EP felállva tapsolta meg Carola Racketét, a német migránscsempészt és Ilaria Salist , az antifás terroristát is simán beiktatta. Tehát szarták már jobban is szájba magukat. A ballibsi csürhének nincsenek elvei.
jobbközépen
2024. október 01. 16:53
Hová tűnt Nagy Ervin???? Hová tűnt Nagy Ervin ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!