A ketrecharcos keményen nekiment Bárdosi Sándornak: „Ez nem az ő sportja, maradnia kellene a birkózásnál” (VIDEÓ)

2024. október 18. 16:51

Az olimpiai ezüstérmes birkózó ugyanis pár hete mérkőzött meg a ringben Árpa Attilával, ahol alaposan ellátta a színész baját.

2024. október 18. 16:51
null

Nyitókép: MTI archívum

Boráros Gábor, a népszerű ketrecharcos nemrégiben egy olyan videót tett ki a közösségi oldalára, ahol rövid, de velős véleményt fogalmazott meg Bárdosi Sándor boksztudományáról – szúrta ki a Blikk.

Az olimpiai ezüstérmes birkózó ugyanis pár hete mérkőzött meg a ringben Árpa Attilával, ahol alaposan ellátta a színész baját. Az egykori Nagy Ő-nek először a fogvédője repült ki a szájából, majd fel is adta a küzdelmet.

Bárdosi okkal ünnepelhette a győzelmét, néhányan azonban igencsak kritikus hangot ütöttek meg a teljesítményével kapcsolatban. Boráros Gábor is ezt a tábort erősíti.

Egy hét fontolgatás után végül megragadta az alkalmat és megszólalt.

Nemcsak én gondolom úgy, hogy csalódás volt, amit Sanyi részéről láthattunk. Többet vártam volna tőle, Árpa előtt viszont le a kalappal.

Sanyit nem kellett volna szorítóba engedni, mert úgy tűnik, ez nem az ő sportja. Maradnia kellene a birkózásnál vagy az edzősködésnél

– mondta a videójában Boráros.

Bárdosi Sándor egyelőre nem reagált a kritikára.

A videót ITT tekintheti meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. október 18. 17:10
Elég hülye ötlet összeugrasztani színészeket igazi sportolókkal!
Pandaka pygmaea
2024. október 18. 17:05
A püffedt fejű Nagy Ervin nyilatkozott már? :D
sexykitty-5000117
2024. október 18. 16:58
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­i­ ­­p­u­n­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!