Vitézy Dávid megnyilvánulásából kitűnik a tájékozatlanság

2024. szeptember 05. 15:53

Sajnálatos, hogy a volt főpolgármester-jelölt még mindig kampányüzemmódban van.

2024. szeptember 05. 15:53
null
Pávkovics Gábor
Facebook

Nyitókép: Pávkovics Gábor Facebook-oldala

„Vitézy Dávid a közösségi médiában intézett kirohanást a Mohácsi-Duna híd megépítése és a kormány, illetve a szaktárca közlekedéspolitikája ellen. Sajnálatos, hogy a volt főpolgármester-jelölt még mindig kampányüzemmódban van, és egy ilyen, minden szakmaiságot nélkülöző, populista hozzászólás megfogalmazását érezte szükségesnek.

Mohács és térsége – a folyó mindkét oldalán – idestova 120 éve vár ennek az álomnak, a Duna-hídnak a megvalósulására.

Azt hihetnénk, hogy egy magát közlekedési szakembernek tartó személy számára nyilvánvaló: a hídra nem csak azért van szükség, hogy összekapcsolja Mohács két településrészét. Ennél sokkal többet jelent a térségnek és az országnak. Az M6-os autópálya elérte az államhatárt, a horvát fél 2025 közepére készül el, így létrejön az észak-déli közúti összeköttetés. Az autópálya akkor fejtheti ki optimálisan gazdaságélénkítő hatását a Duna mentén, ha 25-30 kilométerenként rendelkezésre állnak a két partot összekötő hidak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2024. szeptember 07. 14:06
Vitézy Dávid korábban szimpatikusnak tűnt, de mostanára nekiment Karácsonynak, Lázárnak, már a Mohácsi - Duna hídnak is. Mára ott tart, mint egykor az egyház: Mindegy, hogy ki és mit csak sokan és sokat beszéljenek róla. Régen az ilyen viselkedésre azt mondták: Nekimegy, mint bolond borjú az anyjának.
husika
2024. szeptember 07. 11:16
Bezzeg nyáron a lezárt Lánchídon micsoda buli ücsörögni? Mert a híd azért van, hogy bulizzanak rajta... Dávidka meg várjon a kompra, télen amikor ninc,s és 60-80 km kerülővel a Dunán. Bár ennyit pesten is elbasz valamelyik dugóban...
pepepapa
2024. szeptember 06. 15:21
Ez a köcsög Vitezy azt hiszi hogy csak Budapest létezik.!
Chekke-Faint
2024. szeptember 06. 06:39
Vitézy a felszínen akarja tartani magát. De a sok hülyeséggel nem biztos, hogy sikeres lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!