Vígan szaladgáló bogarak, döglött rágcsálók a hűtő alatt – lecsapott a NAV a horrorétteremre (VIDEÓ)

2024. szeptember 03. 12:39

Azonnal bezárták a kínai éttermet.

2024. szeptember 03. 12:39
null

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

A NAV emberei Kecskeméten ellenőriztek egy kínai éttermet augusztus 26-án, ahol ugyan jövedéki jogsértést nem tártak fel, azonban a helyiségek átvizsgálásakor sokkoló higiéniai körülményeket találtak. 

Az ételek készítésére igénybe vett gépek mögött romlott ételmaradványok voltak, a hűtőkből rovarok másztak ki, a berendezések alatt pedig elhullott rágcsálótetem hevert a padlón.

A járőrök az aggasztó körülményeket látva azonnal értesítették a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal munkatársait, akik késedelem nélkül elrendelték a vendéglátóhely bezárását és az élelmiszer alapanyagok megsemmisítését.

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagyadtsolomon
2024. szeptember 03. 20:31
Ugyanitt akciós Gung-bao csirke eladó!
mandala-3
2024. szeptember 03. 17:50
és a többi hasonlóval mi lesz kedves NEBIH a multi áruházak mikor kerülnek sorra??
atti64
2024. szeptember 03. 16:06
EZERT NEM ESZEK KINAI SZART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Massimiliano Prospero dArco
2024. szeptember 03. 15:50
na ehhez értenek ezek a mocskos kommunista kínaiak idejönnek, azt az igénytelen moslékukat és metódusukat nyomatják itt... hiszi csing ping haza is vihette volna őket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!