Újra elégedett Karácsony Gergely: minden budapestinek üzent

2024. szeptember 26. 09:48

„Visszavettük városunkat az árvíztől” – tudatta a főpolgármester.

2024. szeptember 26. 09:48

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Visszavettük városunkat az árvíztől, csütörtök kora reggeltől újra az autós forgalomé mindkét alsó rakpart, a hétvégén pedig a megszokott módon a gyalogosok és a bringások vehetik birtokba a pesti oldalt – írta a főpolgármester a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely csütörtök reggeli bejegyzésében közölte: azon dolgoznak, hogy péntektől a villamosforgalom is helyreálljon.

A Margitsziget egyelőre zárva marad, a Főkert munkatársai a faállományt vizsgálják, hiszen sok helyen meglazult a talaj, ami fokozza a fakidőlések veszélyét, ezért óvatosságra van szükség – írta a főpolgármester.

Bejegyzése szerint hétvégén örömzenével szeretnék ünnepelni az árvízi védekezésben és a rendrakásban közreműködőket. Az eseményen az is kiderül, hogyan lesz műalkotás az uszadék fából – tudatta Karácsony Gergely.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:31
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­­k­­­e­l­­­d­­­ ­a­­ ­s­z­e­­x­i­ ­p­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
goldie-2
2024. szeptember 26. 12:02
Nem tudtam elképzelni, mi az a nagy zúgás a Duna parton, hát kiderült, hogy faxkalap gelgő szivattyúztatta a vizet, majd elégedetten közölte, hogy visszavettük az árvíztől. Én akkor lennék elégedett, ha őt vennék vissza Budapest éléről.
troppauer-humer
2024. szeptember 26. 11:41
Gelgelynek mégis tetszenek az orbáni szólások (meg fogjuk nyerni, legyőzzük, leküzdjük stb., stb.). [Jelen vagy jövő idő]. Ő, most: "visszavettük". [Múlt idő] Lefordítva: * amíg más valaki dolgozik, és Gelgely aluszik, addig a "más" csak: hadd dolgozzék, s ha valami rosszul sül el, a port elverjük a munkálkodón. ** ha más már megoldotta a problémát, akkor felkel Gelgely, és kihirdeti, hogy a győzelem voltaképp az ő személyes érdeme. Ilyen alakokat már az óvodában és az általános iskolában is láthattunk. "Valamiért" ott és akkor sem voltak népszerűek. [+1: Miként lehetséges, hogy Budapesten mégis ez a látványdolgozó Gelgely nyeri a főpolgármesteri széket? És Miként lehetséges, hogy Budapesten a Tisza ekkora frakcióval rendelkezik a fővárosi közgyűlésben? Nem emlékszik ott senki az általánosban megtanultakra???]
Perczel Éva
2024. szeptember 26. 11:30
Mivel van úgy megelégedve a Lánchíd gyilkos? Kapott végre 49-es cipőt, még a tél beállta előtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!