Tölgyessy Péter legújabb, ismét két óra hosszan tartó közéleti helyzetértékelése kimerítő, de tanulságos

2024. szeptember 05. 10:21

A kedvéért még Gulyás Márton kellemetlen figuráját is elviseli az ember.

2024. szeptember 05. 10:21
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna képernyőfotó

„Megnéztem Tölgyessy Péter legújabb, ismét két óra hosszan tartó közéleti helyzetértékelését a youtube-on. Kimerítő, de tanulságos. Nem arról van szó, hogy mindenben igaza lenne, de mindenről vannak érvényes, továbbgondolásra alkalmas gondolatai. Valószínűleg négy órát is gond nélkül végig tudna beszélni, és nem laposodna el a szövege. Az elfogultságok szekértábor-világában üdítően autonóm személyiség, aki nem valamely politikai célt akar elérni, hanem csupán azt, hogy megértse a történéseket, és ha kérdezik, elmondja, hogy mire jutott ebben a megértésben. A kedvéért még Gulyás Márton kellemetlen figuráját is elviseli az ember.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 07. 09:21
Szar van és tudjuk ---- nálam ez 3 mp..
pesszimista
2024. szeptember 07. 07:44
Bencsik helyében óvatosabbnak kéne lenni Tölgyessy megítélésében. . Ő annak az álellenzéki SZDSZ-nek volt az oszlopos tagja, aminek nagyrészt köszönhető a rendszerváltás félresiklása.. Bármit megígértek az embereknek , ezért sok szavazót megtévesztettek. Az igazi céljuk a nómenklatúra átmentése volt. Ezért összefogtak az MSZP-vel ,s a rossz rendőr szerepét játszották, s ezzel leleplezték igazi arcukat.. Tölgyessy ebből a pártból elsősorban személyi okok miatt távozott. Mostani célja elsősorban áltudományos dumával minél több Fidesz szavazó elbizonytalanítása.
Aerion
2024. szeptember 06. 13:26
fintaj-2 Okosnak hiszed magad, de nem vagy az, sokszorosan nem! Az autonómságról, Tölgyessy 1996-ban többek között a Horn-kormány politikája miatt kilépett az SZDSZ-ből. Bár a 2002-es országgyűlési választáson a Fidesz országos listájáról szerzett mandátumot, de a pártnak nem volt tagja. A 2006-os országgyűlési választáson nem indult, ekkor visszavonult az aktív politizálástól. Az olasz partigiano-ról nem is hallottál Te tömegmérgező? Melyik pártnak a partigiano-ja vagy? ----------- Peti? Személyesen? : )
Aerion
2024. szeptember 06. 13:25
fintaj-2 Az olasz partigiano-ról nem is hallottál Te tömegmérgező? --------- Az én 'tömegmérgezésem' gyógyszer - a moslék ellen. : ) A szóban forgó 'dolog' ugyanazt jelenti minden nyelven, nincs más konnotációja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!