Szirénázó rendőrautó szállított kórházba egy kutyát Budapesten

2024. szeptember 01. 18:20

A kutya gazdája éppen egy rendőrautó mellett várakozott, a pirosnál álló járőrök pedig „észrevették a nő rémült arckifejezését és az ölében szenvedő ebet”, és kérdés nélkül tudták, hogy mit kell tenniük.

2024. szeptember 01. 18:20
Protest In Budapest Over Sexual Abuse Case Pardon

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Budapesti rendőrök szirénázó rendőrautóval szállítottak állatkórházba egy kutyát – számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebookon. A bejegyzés szerint az állat délelőtt hirtelen fuldokolni kezdett, és mivel nem kapott levegőt, gazdája azonnal autóba ült, hogy kórházba vigye. A piros lámpák miatt azonban folyamatosan meg kellett állnia.

Egy piros lámpánál, amikor éppen egy rendőrautó mellett várakozott, a rendőrök „észrevették a nő rémült arckifejezését és az ölében szenvedő ebet”, és kérdés nélkül tudták, hogy mit kell tenniük.

Azonnal engedélyt kértek a megkülönböztető jelzés használatára, valamint arra, hogy mihamarabb kórházba kísérhessék őket.

A rendőrök ezután beültek az autóba, és szirénázva, kék fény mellett bekísérték a nőt és kutyáját a budaörsi úti állatkórházba, ahol az eb szakszerű ellátást kapott. A véletlen találkozás vélhetően megmentette a kutya életét.

Minden jó, ha a vége jó

– írta bejegyzésében a BRFK.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2024. szeptember 03. 16:14
Nem erdemlik meg az emberek a kutyat.
anegy_
2024. szeptember 03. 10:22
Szolgálunk és védünk! Hálás köszönet a "szolgáló" rendőröknek! Az itt kvartyogó mindenszarisok meg vastagon le vannak s.@rva!
Dictator
2024. szeptember 02. 10:28
Ilyen faszságot!
Hotten Totta
2024. szeptember 02. 02:46
Ne kutyát mentsenek, hanem a munkájukat végezzék. A betörőt vigyék szirénázva a kóterba vagy a késelőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!