Sajtóértesülés: A MÁV és a Volánbusz vezetőivel egyeztet Lázár János

2024. szeptember 02. 12:02

Az építési és közlekedési miniszter Magyar Péterrel is rövidesen személyesen találkozik.

2024. szeptember 02. 12:02

Nyitókép: Képernyőfotó

Lázár János hétfőn egyeztet a MÁV és a Volánbusz vezetőivel, valamint a legnagyobb szakszervezetekkel – értesült az ATV.

A lap úgy tudja, hogy az egyeztetés azután történt, hogy a magyar vasúti közlekedés „nehéz” napokon van túl. Mint ismert, a Keleti pályaudvaron kisiklott egy szerelvény, ezért több napig nem tudott vonatokat fogadni és indítani az állomás, de gondok akadtak a Déli és a Nyugati pályaudvaron is.

Személyes találkozóra hívta Magyar Pétert

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyar Péter a MÁV állapota miatt nekiment a tárcavezetőnek. A Tisza Párt elnöke 16 pontban részletezte az általa tapasztalt gondokat, hangsúlyozva, hogy a jelenlegi állapotok nem elfogadhatóak a magyar emberek számára.

A pártelnök bejegyzése alatt nem sokkal megjelent Lázár János is, aki egy talélkozóra hívta a politikust, 

hogy részletes tájékoztatást adjon a tervezett intézkedésekről.

 

A miniszter emellett pontokba szedve válaszolt a kritikákra, elismerve a problémák létezését, és ígéretet tett a megoldásukra. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 02. 20:25
521
Pelso j.
2024. szeptember 02. 17:07
"A miniszter emellett pontokba szedve válaszolt a kritikákra, elismerve a problémák létezését, és ígéretet tett a megoldásukra." :)))
Patika
2024. szeptember 02. 14:21
A MÁV szarságaihoz hozzárendelni a Volánt nagy nagy hiba volt. Magával ránt mindenkit. (még leszar jancsit is)
NokiNokedli
2024. szeptember 02. 14:14
"Az építési és közlekedési miniszter Magyar Péterrel is rövidesen személyesen találkozik." De miért?....találkozik LézerJani egy aljas árulóval? Apropó! Lázár Hódmezővásárhelynek már megfizette az a kárt, amit ott okozott polgármesterként?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!