Sajnos én is elvenném a mobilt

2024. szeptember 01. 22:14

Azt hiszitek, viccelek. Nem viccelek.

2024. szeptember 01. 22:14
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: ANP MAG / ANP via AFP

„Sajnos én is elvenném a mobilt. Tanuljanak meg írni és olvasni papíron. Ha nem lesz áram, csupa életképtelen analfabéta lézeng itt zombiként. Azt hiszitek, viccelek. Nem viccelek. Bizonyos dolgokban őskonzervatív vagyok.

Ha a tanár tudna fegyelmezni, nem lenne gond. Lehetne mondani, hogy nem a gyufát kell eltiltani, hanem a tűz helyes használatát megtanítani. De ilyen körülmények közt ez nem releváns. Barbarizálódunk. 

A portán való leadást kell rendesen megcsinálni, nem egy nagy ládába vagy zsákba beletenni a jószágokat, hanem mindenkinek személyre szóló fakkba, nehogy ellopják. Ettől függetlenül szolidaritásom a Madách igazgatójával, de ez már politika, nem ide tartozik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trinitysum
2024. szeptember 15. 13:31
Ha valóban modernizálni akarnák az iskolai oktatást, akkor a diákok laptoppal járnának iskolába és nem tankönyvekkel, füzetekkel. Azzal valóban lehetne tanulni és tanítani. Szgépen jegyzetelnének, oda mentenék le a tananyagot, azon keresnének az internetes források között, le tudnák tölteni és elolvasni stb. Az okos mobil picurka képernyője semmire sem elég. max. arra, hogy néhány soros hülye üzeneteket és képeket küldözgessenek egymásnak. Pont a gyerekek elhülyítésére elég, elhitették, hogy majd ez kiváltja a szgépet. Nem váltja ki.
csacsala
2024. szeptember 03. 08:34
Csak azt nem értm hogy miért nem otthon hagyják a telefont főként az alsósok esetében! Az iskola értesiti a szülőket ha bármi gond van a gyerekkl.
haxima
2024. szeptember 02. 21:46
"Lehetne mondani, hogy nem a gyufát kell eltiltani, hanem a tűz helyes használatát megtanítani." Mekkora párhuzam, már. Tényleg. Az van kedves FAM, hogy a gyerekek helyesen tudják használni a mobilt, arra amire való. Zenére, hülyeségre, fényképezésre, mindenre. Csak nem tanulásra. És nem, nincs olyan opció, hogy lehet vele tanulni, mert nem lehet.
Gonella
2024. szeptember 02. 21:27
nicsak, az esti tüntetése csak felbukkant a pedofil kanos delfin is a feszes nadrágjába dugott mobiltelefonnal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!