Rosszul lett egy lakos a világtól elzárt Kisorosziban, be kellett vetni a katonai helikoptert

2024. szeptember 22. 07:13

A település polgármestere az ATV-nek azt nyilatkozta, minden segítséget megkaptak az állami szervektől.

2024. szeptember 22. 07:13

Nyitókép: MTI/Jánossy Gergely

Katonai helikopterrel kellett kimenteni egy kisoroszi lakost az árvíz által elzárt településről, miután rosszul lett – számolt be az ATV.

Molnár Csaba, Kisoroszi polgármestere – aki immár az ötödik árvizet menedzseli településvezetőként – a csatorna híradójának azt nyilatkozta, 

minden segítséget megkaptak az állami szervektől,

és a kommunikáció is gördülékenyen ment. A vészhelyzet kapcsán azt nyilatkozta, hogy a súlyos beteg helyi lakos rövid idő alatt kórházba került, reméli, jobbulás következik be az állapotában.

Hozzátette, a megépített védművek is jól vizsgáztak.

Az ATV híradójában elhangzott, a Dunakanyarban is szombat hajnalban tetőzött a Duna. Azóta folyamatosan megy le a vízszint.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden a lakosság rendelkezésére áll

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt a korábbi napokban, a Dunakanyarban található települést napokra elzárhatja a víz a külvilágtól. Azonban mind a térség országgyűlési képviselője, Vitályos Eszter, mind a polgármester megnyugtatott mindenkit, 

Minden, ami a lakosság biztonságos ellátáshoz szükséges, a rendelkezésükre áll. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. szeptember 22. 09:40
"mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2 2024. szeptember 22. 08:04 Helikoptrezgetunk, helikopterezgetunk? Mig a Peter a Dunaval harcol?" Ő vezette a helikoptert :)))
Burg_kastL71-C
2024. szeptember 22. 08:37 Szerkesztve
Miről szól most a mindennapok kommunikációja ? Minden áldott nap, minden percben azt lesik, még itt egy árvíz idején is, hogy hol és hogyan marhatnának bele, de jó mélyen a fennálló kormánykoalícióba. Rohannak, szinte száguldanak egyik helyről a másikra és keresik a gyönge pontot az aktivistáik, hogy majd most, ÉN ragadtam meg a megfelelő pillanatot, mikor megrogyasztottam a rendszert. Mit is törődnek a hullámtérben, ártérben élőkkel, mikor ' nekem ' Lévai Anikóra kell lecsapnom, de mindenen és mindenkin átgázolva. Ők a velünk élő szellemi szennyes ár, ami mára tényleg veszélyesen feszíti a gátakat. Ez is nyugat felől jön és év végére kiderül, hogy levonul a többivel, vagy gátat kell szakítani, megelőzendő a nagyobb kárt, illetve átszakad a gát és elönti az országot ez a szennyes áradt.
DINO54
2024. szeptember 22. 08:32
Ugye nem a tanárúr kapott epeömlést?
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 08:08
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­k­e­­­l­d­­ ­­­a­ ­s­­­z­e­­­x­i­ ­­p­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!