Rétvári Bence: Minden idők legnagyobb léptékű pedagógus béremelése zajlik Magyarországon

2024. szeptember 04. 11:40

Négy év alatt összesen több mint 93 százalékkal emelkedik a pedagógusok bére, azaz csaknem duplájára nő.

2024. szeptember 04. 11:40

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Egy parlamenti ciklus alatt mintegy duplájára emelkedik a pedagógusok jövedelme, és ez olyan léptékű béremelés, amilyen még nem volt korábban Magyarországon – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón, írja a Magyar Nemzet.

Január elsejétől 32,2 százalékkal nőtt a pedagógusok bére, jövő évtől pedig várhatóan újabb 21 százalékkal emelkedik majd. A megelőző két évben 10-10 százalékkal emelkedtek a pedagógusbérek átlagosan

– közölte Rétvári Bence. Mint ismertette, ez azt jelenti, hogy négy év alatt összesen több mint 93 százalékkal emelkedik a pedagógusok bére, tehát csaknem duplájára nő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 18:25
Megérte fizetést emelni a kockásinges agitátoroknak. A zsidesz nemzetinek, magyarnak, zsidókereszténynek hazudott qrmányát megmajmolják a szélsóbaloldali gecik nap nap után a közoktatásban. Is. 14 éve. Folyamatosan. Ennek ellenére a zsidesz változatlanul a kockásinges agitátoroknak nyal. Miért is?
Menhetten
2024. szeptember 04. 13:48
Olaszországban a hőség miatt szeptember közepe felé kezdődik a tanítás. Itthon hajnalban szellőztetnének. Olyan meleg van az osztálytermekben, hogy már műteni is lehetne..
files32
2024. szeptember 04. 13:27
Ezt a Prüsszeli pénzt már nem mertétek lenyúlni.
llnnhegyi
2024. szeptember 04. 12:02
Továbbra is hasít a NER! Jól van ez így!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!