Orbán Viktor: Gátra fel!

2024. szeptember 15. 16:32

A miniszterelnök szerint Magyarország felkészült az árvíz elleni védekezésre.

2024. szeptember 15. 16:32
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ahogy arról beszámoltunk, egyre több kormánytag és fideszes politikus jelentkezik be a Duna partról és a gátakról. Vitályos Eszter kormányszóvivő Leányfalun segédkezett személyesen a homokzsákok töltésében és hordásában. Míg Rétvári Bence miniszterhelyettes, aki egyben Vác és környékének képviselője is, Szobon tekintette meg többek között az uszoda alsó helyiségeinek biztosítását. Menczer Tamás pedig azt írta, teljes erővel zajlik az árvíz elleni felkészülés. Nagy István agrárminiszter is arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy minden hivatali programot lemondott, mivel „a gáton a helye”. 

Orbán Viktor kormányfő is közzétett egy bejegyzést a Facebook-oldalán, melyben azt írta, 

felkészültünk az árvíz elleni védekezésre. A neheze csak most jön, de meg fogjuk csinálni!”

A Magyarországon korábban soha nem látott árvízi küzdelemről itt írtunk bővebben. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2024. szeptember 16. 08:44
A neszmélyi árvízvédelmi tisza-sztárhoz azért annyit fűznék hozzá, hogy hány euró a napi fizetése az eu. parlamentben, és azt folyósítják-e amikor homokot pakol? vagy erre az időre fizetés nélküli szabadságot (nem tudom van-e ilyen) vesz ki, vagy beteget jelent? milyen munkarend volt az elmúlt hetekben, ami érintette őt, de nem vett rajta részt az eu. parlamentben.
llnnhegyi
2024. szeptember 16. 08:35
Az árvízi védekezés jó kezekben van. Rengetegen dolgoznak, segítenek. Párt, vallás nem számít! Ritka,mint a fehér holló. Ez így van rendjén! Köszönet érte!
magyarok2026
2024. szeptember 16. 03:44
A totyogó hájgalamb kimegy fontoskodva kezet fogni, mindenkinek neki kell jelenteni, a felcsúti kimdzsongun!:DDDDDDDDDDDDD
herden100
2024. szeptember 15. 23:50
TEHÁT: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/cikkek SZERINTEM.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!