Fókuszban az árvízvédelem – a miniszterhelyettes is kivette részét a munkából (FOTÓ)

2024. szeptember 15. 14:07

Rétvári Bence Szobról jelentkezett be.

2024. szeptember 15. 14:07

Nyitókép: Rétvári Bence Facebook-oldala

Egyre több kormánytag és fideszes politikus jelentkezik be a Duna partról és a gátakról. 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Vitályos Eszter kormányszóvivő Leányfalun segédkezett személyesen a homokzsákok töltésében és hordásában. Míg Rétvári Bence miniszterhelyettes, aki egyben Vác és környékének képviselője is, Szobon tekintette meg többek között az uszoda alsó helyiségeinek biztosítását.

Fókuszban a védekezés

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója pedig arról számolt be, teljes erővel zajlik az árvíz elleni felkészülés

Közösségünk minden tagja azért dolgozik, hogy megvédjük a településeinket!”

– húzta alá Facebook-oldalán.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2024. szeptember 15. 21:28
Kedves Klsrika: A golya hozza a kisbabat…csak kedvtelesbol dugunk…
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 15. 21:22
❗️Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.🤔 A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 )"Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására." Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek. ☝️ Jurák Kata
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 15. 21:07
Magyar Péter THE MAN már ma is homokzsákokat pakolt. Ugye ti sem fogtok meglepődni, ha holnap már minden fideszes tótumfaktum és megafonos propagandista az m1 élő közvetítése mellett fogja vadi új gumicsizmában pakolni a homokzsákokat? Annyit talán már elértünk, hogy rájöttek, hogy egy árvízi veszélyhezetben nem konditeremből imázs filmeket posztolni és az illegális migránsok ellen nem titokban épített migráns táborokkal kell küzdeni. Figyeljetek, holnap először láthattok fizikai munkát végző fideszes politikusokat. Legény a gáton.
rocktoberi-2
2024. szeptember 15. 17:22
“Rétvári Bence miniszterhelyettes, aki egyben Vác és környékének képviselője is, Szobon tekintette meg többek között az uszoda alsó helyiségeinek biztosítását.” Ha oda is betör a víz, akkor ott jó helyen lesz…..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!