Kezdetét vette az árvízi védekezés – a kormányszóvivő már a gáton van (VIDEÓ)

2024. szeptember 15. 12:51

Vitályos Eszter Leányfaluról jelentkezett be.

2024. szeptember 15. 12:51

Nyitókép: Képernyőfotó

Ahogy arról az elmúlt napokban beszámoltunk, jelentős árhullám vonul le a Dunán, a vízállás napokon belül Budapesten is elérheti a harmadfokú árvízvédelmi szintet. 

Vitályos Eszter kormányszóvivő – aki egyben a Dunakanyar országgyűlési képviselője is – közösségi oldalán arról számolt be, hogy a vízszint növekedése és magassága biztos, hogy beavatkozásokat fog igényelni a választókörzetéhez tartozó Pócsmegyer-Surány területén is.

Ismertette, hogy hétfő éjféltől forgalmi korlátozás és parkolási tilalom lép életbe a védekezési munkák zavartalan elvégzése érdekében a település több utcáján is.

Hozzátette, a gödi kishajó sem közlekedik keddtől az árvíz miatt. Míg a Pásztor-révnél a révközlekedés szünetel majd bizonytaan ideig.

Ember kell a gátra!

A kormányszóvivő egy másik bejegyzésben egy videóban számolt be arról, hogy ő maga is részt vesz az árvízi védekezésben. Leányfaluról jelentkezett be, ahol hordta a gátra a homokzsákokat.

A felvételhez fűzött kísérőszövegben köszönetet mondott az önkénteseknek és a hivatásos szakembernek egyaránt a kitartó munkához. Posztját azzal zárta, hogy várnak mindenkit a gátra!

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 15. 21:07
Magyar Péter THE MAN már ma is homokzsákokat pakolt. Ugye ti sem fogtok meglepődni, ha holnap már minden fideszes tótumfaktum és megafonos propagandista az m1 élő közvetítése mellett fogja vadi új gumicsizmában pakolni a homokzsákokat? Annyit talán már elértünk, hogy rájöttek, hogy egy árvízi veszélyhezetben nem konditeremből imázs filmeket posztolni és az illegális migránsok ellen nem titokban épített migráns táborokkal kell küzdeni. Figyeljetek, holnap először láthattok fizikai munkát végző fideszes politikusokat. Legény a gáton.
genusnexxt
2024. szeptember 15. 19:31
files32 2024. szeptember 15. 15:23 "A sok fideszbirka álljon neki és igyák ki a felesleget." Kiküldik Szájert, Bohárt, Kocsist meg Besét a gátakra és a meleg megteszi a magáét. Egyszerű fizika. #pedofidesz #csicskaorban #pedofidesz
rocktoberi-2
2024. szeptember 15. 17:58
Tisza a gáton a Dunánál. Micsoda képzavar.
paracelsus-2
2024. szeptember 15. 16:47
A bolsik meg egymást tömik és szopkodják a pincékben. Ja, és vedelnek is szorgalmasan, szaros Petykót és alkesz Ferkót hozsannázva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!