Ököllel verte a mindenkit veszélyeztető autós a buszsofőrt Siófokon

2024. szeptember 03. 08:33

A támadás következtében a buszvezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

2024. szeptember 03. 08:33
null

Nyitókép: ALEX HALADA / AFP

Siófokon egy büntetőfékező, azzal mindenkit veszélyeztető autós ököllel támadt egy buszvezetőre, miután dühös lett amiatt, hogy nem tudta azonnal megelőzni a buszt. Az incidens még 2024 márciusában történt, amikor a budapesti férfi céges autójával közlekedett a város szűk belvárosi utcáin.

Miután a helyi járatos busz mellett nem fért el, a sofőr úgy érezte, hogy a buszvezető akadályozza őt az úttesten való előrehaladásban és sajátos módon próbálta „rendezni a konfliktust”.

Ugyanis amint sikerült megelőznie a buszt, az autós megállt a busz előtt, az út közepén, majd felindultan a busz felé vette az irányt. A dühös férfi először hangosan szidalmazta a buszsofőrt, majd 

benyúlt a vezetőfülke ablakán, és ököllel megütötte őt a jobb halántékánál.

A támadás következtében a buszvezető nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, zúzódások és hámhorzsolás formájában. A Siófoki Járási Ügyészség a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a budapesti férfi ellen, és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolta a Siófoki Járásbíróságon benyújtott vádiratában – áll a Somogy Vármegyei Főügyészség közleményében.

***

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. szeptember 03. 11:57
A BÜDÖS PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JOGSI ÖRÖKRE 5 ÉV SITT AZ ITÉLETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA EN BIRO LENNÉK SZOPNÁNAK NAGYON SOKAN EBBE AZ ORSZÁGBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Náthás hal
2024. szeptember 03. 09:49
Suttyó Balkán leszünk szép lassan. A morál a béka segge alatt...
states-2
2024. szeptember 03. 09:41
_Értitek, tehát gyakorlatilag felmentették, büntetlenül verheti a neki nem tetsző közlekedőket. Röhej, ami a magyar bíróságokon zajlik, ezért minimum 2 év letöltendő járna még akkor is, ha nem hivatalos személy ellen csinálta volna.
Phm045
2024. szeptember 03. 09:10
Remélhetőleg már nincs munkahelye és jogsija sem............. Akkor talán elgondolkodhat................................a sitten......................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!