Nemzetbiztonsági kérdésekben inkább nem kérünk tanácsot Gyurcsány Ferenctől

2024. szeptember 20. 10:21

Nagyot futott tegnap, hogy a felrobbant libanoni csipogókkal kapcsolatban magyar szálat találtak, viszont a hatóságok vizsgálata gyorsan cáfolta a híreket.

2024. szeptember 20. 10:21
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

„Nemzetbiztonsági kérdésekben inkább nem kérünk tanácsot Gyurcsány Ferenctől.

Nagyot futott tegnap, hogy a felrobbant libanoni csipogókkal kapcsolatban magyar szálat találtak, viszont a hatóságok vizsgálata gyorsan cáfolta a híreket. A megnevezett cég egy raktár- és munkatárs nélküli postafiók-cég volt, az eszközök pedig soha nem voltak Magyarországon. Meggyőződtünk arról, hogy az eset nem jelentett nemzetbiztonsági kockázatot, ezért a DK rendkívüli bizottsági ülés-kezdeményezése csak hangulatkeltés.

Érdekes módon Gyurcsány Ferenc nem aggódott ennyire, amikor külföldi titkosszolgákkal világíttatta át a Nemzetbiztonsági Hivatalt, pedig lényegesen súlyosabb ügy és nagyobb veszély volt. Tőle kioktatást, tanácsot nem fogadunk el. Mindenki jobban jár.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. szeptember 20. 12:26
Lucifernek nem is kell tanács, azt ő osztogatja.
llnnhegyi
2024. szeptember 20. 10:45
Feri idegben van. A DK parlamenti bejutás küszöbén áll. Apró Piroska néni keserű és dühös! Miért adtam neki 600 millió forintos gyors hitelt??? MOTIM privatizációjára? Klári váljon el tőle!!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 10:39
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­k­­e­­l­­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
llnnhegyi
2024. szeptember 20. 10:39
Csomagolják be Hadházy Ákos lófaszát és küldjék el Gyurcsány, ráérős Ferencnek,azzal az üzenettel,hogy: " Ezt kapd be!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!