Nem hiszem, hogy a NER-nek különösebben ártana a Bese-sztori

2024. szeptember 09. 22:18

Rászedték? Hogyan?

2024. szeptember 09. 22:18
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Nem hiszem, hogy a NER-nek különösebben ártana a Bese-sztori. Inkább az az idiótaság ártott, hogy úgy vélték, hogy a Megafont meg az amúgy református miniszterelnök irodáját egy pappal kell fölszenteltetni.

Meg – ha jól hallom – van ott a főegyházmegyében sokkal, de sokkal nagyobb probléma, amelynek az azt takargató excellenciás és főtisztelendő érsek úr úgy akart elébe vágni, hogy a Bese-eset kiszivárogtatásával politikai ügyet kreál.”

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ddi1980
2024. szeptember 16. 11:48
A saját és a családja nyilatkozata is egy gerinctelen, jellemtelen megnyilvánulás. Forduljon magába, húzza meg magát, az eset és az az utániak is gyalázat úgy ahogy van... Méghogy a Fidesz meg az egyház áldozata szegényke....idióta senkiházi
Palatin
2024. szeptember 14. 22:24
Mi köze a Fidesznek Bese lelkész esetéhez? Semmi. Senkiröl nem lehet tudni elöre, hogy mi lakozik a lelke mélyén. A papok is emberek, gyarlók mint mindenki más. Ha valakiröl kiderül, hogy valamit elkövetett, azaz az ö büne. Akik korábban bíztak benne, azok semmilyen mértékben nem részesei a bünének. Persze az ellenzék majd meg veszik, hogy ráégethessen valamit a Fideszre, a kormányra vagy éppen Orbánra. De az ilyen próbálkozásokat a helyükön kell kezelni, ezek csak aljas rágalmazások, hazugságok, pletykák, hétköznapi emberi aljasságok.
Kormánypárti2
2024. szeptember 10. 18:12
Bandi, hogy te mekkora észlény vagy! Pedig csak arról van szó, hogy a háborúhoz hadsereg kell. Emlékszel még amikor a szadesz farok csóválta az emeszpét? Bár nem túl nagy a kádéenpé szavazótábora, viszont a biztos többséghez sajnos szükség van rájuk. Ott meg vannak ám furcsaságok, amik jönnek a csapattal együtt. Ettől még bizony senki nem fog a libsikomcsikra szavazni, ha csak egy csepp esze is van.
augustus2-0
2024. szeptember 10. 15:07
Semmiféle érsek (nyilván Bábel Balázsról van szó) nem akart semminek sem elébe menni. Besét nyilván nyomon követte a belbiztonság, valószínűleg már gyanakodtak rá, és amikor érdemleges anyag állt elő, azt átadták a nunciatúrának. A nuncius továbbította az érseknek, és ő az alapján fölmentette a papi szolgálat alól. A másik két ügyben pedig amint kiderült, hogy valószínűsíthető a pedofil bűncselekmény, följelentést tett. A rendőrség vizsgálatot indított, az egyik ügyben a vádemeléshez elegendő bizonyítékot találtak, a másik ügyben még folyik a vizsgálat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!