Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

2024. szeptember 16. 12:06

A miniszterelnök döntését az X-en tette közzé.

2024. szeptember 16. 12:06

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A rendkívüli időjárási helyzet és a Magyarországot sújtó árvíz miatt minden nemzetközi kötelezettségét elhalasztja a miniszterelnök.

Orbán Viktor döntését az X-en tette közzé hétfőn.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 341 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. szeptember 17. 16:06
Nehéz dolog ez. A politikusok túltolják. Elég lenne Pintér is vagy akár a katasztrófavédelem főnöke is. Kellő felhatalmazással. Azt tenné mindenki amihez ért, ahol nagyobb szükség van rá. Aki a katasztrófa terveket ismeri, tudja alkalmazni stb. Orbánra most az Európai parlamentben nagyobb szükségünk lenne. Ott több hasznot hajthatna. Ott nem tudná egy kubikos helyettesíteni. A katasztrófa terveket nem kell ismerje eléggé. A teljesítményén az EU ban több múlik számunkra mint hogy homokot lapátol. De megértem, hogy az ellenzék a fejére olvasná hogy nem volt ott a gáton. Az ENSZ ben ok Szíjártó.
Sulammit
2024. szeptember 16. 19:37
Poloskapeti, mindenben csak utánozza Orbán Viktort. Egy épkézláb ötlete sincs.
Sulammit
2024. szeptember 16. 19:33
genusnexxt 2024. szeptember 16. 17:26 "Magyar szombaton utasította a kipcsak-cigányt, hogy az árvíz miatt mondja le a külföldi útjait, hétfőre meg is történt." Te tájékozatlan hülyegyerek! Poloskapeti arra szólította fel Orbán Viktort, hogy ő se utazzon Strasbourgba a vitára, nem azt amit írtál. Te moslékszájú szerencsétlenség tetőfoka! Holnap pedig azt fogod írni, hogy poloskapeti utasította a Napot, hogy keljen fel és a dagadt Napnak megjött az esze és felkelt. A Nap és a Hold is fütyül fosos Peti felszólítására, utasításaira. Orbán Viktor nem poloskapeti kottájából játszik. Jó pár hatalmas árvíznél volt már a gáton. Poloska eddig miért nem segített az árvizeknél?
genusnexxt
2024. szeptember 16. 17:42
pollip 2024. szeptember 16. 13:20 "hogy tegnap befejezte a védekezést, amikor még nem volt igazi veszély?" Balfasz kurva, tegnap még azt ugattad, hogy Neszmélyen semmi szükség a védekezésre. Ezzel szemben az igazság az, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóság közzétette az önállóan védekező települések listáját, amelyen ott van Neszmély is sötét gyalog. #pedofidesz #csicskaorban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!