Mi kell a politikai harchoz?

2024. szeptember 11. 13:56

Ma is olyan idők járnak, amikor elmondhatjuk: nekünk nem igazunk van, hanem igazunk lesz!

2024. szeptember 11. 13:56
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Úgy vélem, a most változást akarók egy része is visszatéríthető, ha látják a nemzeti oldal nagy és őszinte összekapaszkodását. Mindig is ez a nyílt, nagy erő lendített túl minket a történelem vagy akár a rendszerváltás óta eltelt időszak válsá­gain, mélypontjain.

Ma már sejtjük-érezzük, hogy az 1848-as szabadságharc lángjának őrzésével a dua­lizmus kora talán szerényebben alakult volna, de Trianonban sokkal jobb pozíció­ból védhettük volna az országot. Itt sejlik fel Kossuth Lajos utószava, melyet – elkeseredve és reménykedve – a magyar emigráció levelezését egybegyűjtő sorozata végére írt 1882-ben:

»A sors kereke forgandó. Még jöhet is, amikor megért. S ha jő, lesznek fiai, kik a most megtagadott irányhoz visszatérve, oly önzetlen hűséggel, de nagyobb tehetséggel és több szerencsével szolgálandják a magyar hazát, mint én igyekeztem szolgálni.«

Ma is olyan idők járnak, amikor elmondhatjuk: nekünk nem igazunk van, hanem igazunk lesz! Fogjuk meg tehát azt a füles vasgolyót, és kezdjük el felgyúrni magunkat! Közeledik a nagy mérkőzés!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. szeptember 12. 18:07
Ma is olyan idők járnak, amikor elmondhatjuk: nekünk nem igazunk van, hanem igazunk lesz! Nemtudomka megint a lényeget felejtette ki a mondatból. A mondat igy tartalmazza a valóságot: Ma is olyan idők járnak, amikor elmondhatjuk: nekünk nem igazunk van, hanem igazunk lesz, persze ha megérjük!
kepiblanc
2024. szeptember 11. 19:03
Pont te is benne vagy, az új videóban: //---------------------------// Podcast //---------------------------// Itt az idő! (LOPNI) Rákai Philip milliárdos kulisszatitkai. A filmen dolgozó egyik vállalkozó beszél a videóban, vagyis én. tiktok.com/@andras.kiraly/video/7413306580239781153
Pelso j.
2024. szeptember 11. 18:07
Hát pénz. Konkrétabban jellegét vesztett közpénz. Amiből pl te is tartva vagy, sajnos, még.
kokrowatz-0
2024. szeptember 11. 17:29
bele vagyunk ragadva a folyamatosan nyerésben leszünkben vagyásba, a gombák pedig zabálják. mindig az adott dátumtól számított 7 év múlva lesz igazunk, meg akkor érjük utol. 15 éve ez megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!