Megnyugtatott mindenkit a Posta: Nem mossa el a nyugdíjakat az árvíz

2024. szeptember 20. 05:58

Folyamatosan egyeztetnek az érintett önkormányzatokkal, így az ott élők időben megtudhatják, hol érhetik el a postai szolgáltatásokat, hol juthatnak hozzá a nyugdíjaikhoz, küldeményeikhez.

2024. szeptember 20. 05:58

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjak és a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is - közölte a Magyar Posta csütörtökön az MTI-vel.

A posta minden olyan területen megszervezte a nyugdíjak előrehozott kézbesítését, ahol az előrejelzések alapján lehetnek nem megközelíthető települések. Intézkedési tervüket folyamatosan egyeztetik az érintett önkormányzatokkal, így az ott élők időben megtudhatják, hol érhetik el a postai szolgáltatásokat, hol juthatnak hozzá a nyugdíjaikhoz, küldeményeikhez.

A közlemény szerint a biztonságos kézbesítés érdekében 20 településen hoztak árvízvédelmi intézkedéseket. Ahol a kézbesítést a körülmények akadályozzák, az átvételt könnyen megközelíthető posták biztosítják - tették hozzá.

A Magyar Posta internetes oldalán olvasható tájékoztatás szerint a Pest vármegyei Kisoroszin a küldeményfelvétel és a kézbesítés szeptember 18-tól ideiglenesen szünetel. A nyugdíjakat az önkormányzat korábbi felhívása alapján már kedden megkapták a helyiek. A posta honlapján közzétették azoknak a településeknek és fővárosi kerületrészeknek a listáját is, ahol a kézbesítést az árvíz akadályozza.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 07:42
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­ ­­­a­ ­­s­z­­e­­x­­i­­ ­­p­u­n­c­­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. szeptember 20. 07:03
Fontos info ez a Fidesz szavazóknak. A nagy részük már nyugger.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!