Lecsapott a pöröly: sliccből kandikáló Gyurcsány, nyelves puszi és haverok a sitten, Gergely mattot kapott

2024. szeptember 11. 11:40

Wellort nem lehet megállítani, mindenkit utolér. Vajon ki lesz a következő?

2024. szeptember 11. 11:40
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Wellor személyében egy vérbeli pöröly csapott le Karácsony Gergelyre

Ismerve a gyors észjárású, határozott, mindenre is felkészült főpolgármestert, a szám hallatán egész biztos, hogy köpni-nyelni nem tudott, és a pokolba kívánta az egyre népszerűbb netzenészt.

De van egy rossz hírünk, Wellort nem lehet megállítani, mindenkit utolér. Vajon ki lesz a következő?”

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 11. 13:49
Gyurcsány sliccéböl Karácsony kandikál ki, a mutatványban MP az intendáns. Egy csapat ez Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nekem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs
tizennyolcfok
2024. szeptember 11. 13:43
mondjuk te, balfasz csépányi. te lehetnél a következő. gondoljuk azért el, ez a csávó ebből él. közpénzből. nem csoda, minden más esetben már rég éhen halt volna.
slimemold-2
2024. szeptember 11. 13:12
Édes faszom... "vérbeli pöröly". Analfabéta, szerencsétlen balfasz ír le ilyet. Amilyen Csépányi, ez a csökkent értelmű szalagmunkás. Az egész ahogy van, ciki. Minden hülye Suno-számokat "komponál" a haverjainak, de tényleg csak a Fidesz nevű zártosztályon hiszik, hogy ez menő és a széles nyilvánosság elé való. Az említett videón amúgy 1500 (ezerötszáz) megtekintés van, mandinerrel, magyar nemzettel együtt. Pottyondi videóján egy nap alatt 332 ezer. G'luck.
nyugalom
2024. szeptember 11. 12:59
Remek! Libsifüleknek, jó hangosan, hadd szóljon! Varoshazan induló legyen minden reggel! Ezzel fogadják ezt a sunyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!