Hullanak a MÁV mozdonyai: egy nap alatt kettő is kigyulladt

2024. szeptember 10. 18:56

Az utasokat pótlóbusszal szállították tovább.

2024. szeptember 10. 18:56
Daily Life In Budapest

Nyitókép: illusztráció / NurPhoto via AFP

Tűz keletkezett a Komáromból kedden 16:05-kor Székesfehérvárra elindult S150-es vonat motorterében Szőny-Déli megállóhely után – írta közleményében a MÁV.

A tűzben senki nem sérült meg, de a vonat nem tudott tovább menni,

így az utasokat pótlóbusszal szállították tovább. A történtek miatt több másik vonat is késéssel közlekedik – figyelmeztetett a MÁV.

Ez kedden már a második vonattűz volt: a Debrecenből 11:11-kor elindult és Füzesabonyba tartó vonat mozdonya a tiszafüredi állomás közelében gyulladt ki.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaszas39
2024. szeptember 11. 03:02
Tehát nincs itt semmi látnivaló, minden rendben van és nem is történt tűz!!!! Azt a Soros-amcsik-norvégok-németek-brüsszel által fizetett ellenzék találja ki!!!! Ilyen Mo.-n nem történik!!! Aljas hazugság, a lényeg hogy a tehenek vízágyon ellenek 1 milliárd forintért! A NER, a Nemzeti Együtttlopás Rendszere már 1500 milliárdot átpumpált vagyonkezelői alapítványokba. Nem kell az e építésinapló sem, mert akkor az egyszerű ember is láthatja hogy a NER és a Nerencek hogyan gazdagodnak! Nagyon fontos Hódmezővásárhely és Szeged között Tramtrain 75 milliárdért!!! Lehet hogy meghosszabítják és Batidáig megy majd, lesz Felcsút 2 kis vasút csak.a viharsarokban. Az a lényeg hogy a rendszerváltás után eltelt 30 évből a Fidesz 4+16 évig volt kormányon, de még mindig a komcsik és az elkúró a hibás mindenért, plusz a törökök és a Habsburgok, bocsánat most a törökök semmiért nem hibásak!!! A lenini tanulni, tanulni, tanulni most lopni, lopni és még többet lopni lett!
Skywalker_bp
2024. szeptember 10. 21:46
Mindenki nyugodjon le. Lázár batidai kastélyához vezetô út idôben és megfelelô minôségben elkészül. És még lehet, hogy jut is marad is a pénzből ès tud venni hozzá egy kis földet.
Skywalker_bp
2024. szeptember 10. 21:41
Magyar rigmus a Tisza párt folyamatos közeledésérôl a Fideszhez. Békés megyei gyûjtés: “Fehér holló szürke holló bécsukódik az az olló. Bécsukódik az az olló. Bècsukódik bézáródik. Orbán Viktor szomorkodik, NER-es tàbor szomorkodik. Sok sok rabló szomorkodik. Ne szomorkodj NER-es tolvaj, megszépítheted adóval. Pörge kalap tôkealap, megszépítheted adóval. Ha nincs pénzed itthon tartva, ha Svájcba van eltakarva, úgyse búsulj sérvem sarja. Mert lesz újra Országgyûlés, a böriben pedig fûtés. Étel, ital, tévé, fûtés. 🤣🤣🤣
Skywalker_bp
2024. szeptember 10. 21:41
Copirught Obsitos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!