Holnaptól európai parlamenti képviselőként folytatom a munkámat

2024. szeptember 30. 12:12

Az állomáshely új, de a feladat a régi: egy kultúráját megőrző, gazdaságában erősödő és döntéseit saját kézben tartó Magyarország.

2024. szeptember 30. 12:12
Dömötör Csaba
Dömötör Csaba
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Maninder

„Holnaptól európai parlamenti képviselőként folytatom a munkámat.

Bő tíz évet dolgoztam kormányzati kötelékben, majd ugyanennyit parlamenti államtitkárként.

Egy 9 évvel ezelőtti őszi napon azzal az érzéssel léptem be az Országgyűlésbe, hogy nem tudok annál felemelőbb feladatot, mint Európa legszebb épületében Magyarországért dolgozni, még akkor is, ha ez sok vitával jár. 9 év után, és vagy 750 felszólalással a hátam mögött ugyanígy gondolom.

Az európai parlamenti feladatot várom, más okokból, de ugyanilyen megtisztelőnek érzem, és az eddigi munkám folytatásának tartom. 

A Fidesz brüsszeli delegációjával arra vállalkozunk, hogy erősítsük a nemzeti hangot egy olyan intézményben, ahol azt sokan lejjebb tekernék.

Köszönöm országgyűlési képviselőtársaimnak és kormányzati harcostársaimnak a szövetséget, munkatársaimnak a folyamatos támaszt, támogatóinknak pedig a bizalmat.

Az állomáshely új, de a feladat a régi: egy kultúráját megőrző, gazdaságában erősödő és döntéseit saját kézben tartó Magyarország.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Ha a Parlament a NER csalárd színháza, akkor szabad tisztelni? Kell tisztelni?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monybbsc
2024. szeptember 30. 14:25
Jelentkezzen, akinek egyetlen idézhető mondat eszébe jut ettől az embertől. Ő az eladhatatlan mosógép, vagy az egy másik?
2024. szeptember 30. 14:11 Szerkesztve
xyz
2024. szeptember 30. 14:02 Szerkesztve
Hogy került "mellékvágányra" ? Miért került erre a pozícióba ,mert "politikai temető"-nek hívják ezen poziciót ? ..Megkérem csak az válaszoljon aki a fogalmakkal tisztában van!!!!
Obsitos Technikus
2024. szeptember 30. 14:00
Sok sikert!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!