Hatályon kívül helyezték a Gyurcsány Ferencet élesen kritizáló DK-s politikus kizárását, Leel-Őssy Gábor üzent a pártelnöknek

2024. szeptember 23. 22:28

A Demokratikus Koalíció egykori gyulai választókerületi elnöke korábban élesen bírálta Gyurcsány Ferencet a párt gyenge választási eredményei miatt.

2024. szeptember 23. 22:28
null

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Hétfő este számolt be a hírről a Blikk, miszerint a Demokratikus Koalíció Etikai Bizottsága úgy döntött, hogy „még sincs kizárva a Gyurcsány ellen fellázadó” Leel-Őssy Gábor, a párt egykori gyulai választókerületi elnöke. Leel-Őssy, aki korábban élesen bírálta Gyurcsány Ferencet a párt gyenge választási eredményei miatt, az etikai eljárás hatására videóüzenetben fordult a pártelnökhöz.

 

A politikus Gyurcsány Ferencet szólította fel nyilvános bocsánatkérésre, videójában a következő szavakkal: 

Addig nem fogjuk ezt az ügyet elengedni, amíg ki nem állsz és bocsánatot nem kérsz”

– fogalmazott Leel-Őssy Gábor. Emellett arra is rávilágított, hogy szerinte az eljárás szabálytalan volt, és további kérdéseket helyezett kilátásba. A politikus hétfőn este a Facebook-oldalán közzétett egy határozatot, amely megerősítette, hogy az Etikai Bizottság hatályon kívül helyezte az ő kizárását.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyaljai-2
2024. szeptember 23. 23:21
Nem értem az illető nagy ragaszkodását a DK-hoz. Ezek után meg pláne.
sagirdilsiz-2
2024. szeptember 23. 23:14 Szerkesztve
törölve
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 22:54
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Csubszi
2024. szeptember 23. 22:51
Minden ember jól jön most, így a vég felé, igaz Ferenc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!