Ha beírja a magyar paralimpiai bajnok nevét a Google keresőjébe, valami varázslatos dolog történik

2024. szeptember 05. 21:38

Megható meglepetéssel készült a Google.

2024. szeptember 05. 21:38

Nyitókép: MPB/Szalmás Péter

Ahogy azt a Mandiner is megírta: csütörtök délelőtt Ekler Luca toronymagasan nyert a női T38-as távolugrás döntőjében Párizsban. 

Ekler Luca így immár kétszeres paralimpiai bajnok.

Ha beírjuk Ekler Luca nevét a Google keresőjébe, a képernyő alján megjelenik egy aranyérem. Lassan úszik fel, és ha rákattintunk, virágcsokorra változik, amit gombnyomásokkal szórhatunk a képernyőre. A Google azt is számolja, hány virágcsokrot kapott Ekler Luca, és már közel 58 ezer virágcsokornál tart.

***

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 07. 11:41 Szerkesztve
Koldusvircsaft. A nyomorék koldus pedig pofátlan, olimpikonként, élsportolóként hazudozik magáról, miközben csal, hazudik, hogy a még nála is nyomorultabbakkal versenyezhessen. Mindent elmond erről a karikatúra olimpiáról, hogy több érmet osztanak ki egymásnak az ezen élősködők, mint a világ valóban legjobbjai. Még mielőtt a sok zsideszes jóember gyógyszere elgurulna: dolgozzanak, sportoljanak, éljenek boldogan, de ne hazudják és mímeljék élsportnak azt a koldusvircsaftot, amit művelnek, főleg pedig ne kapjanak érte pénzt, míg az iskolai-, és a gyereksportra sem fordít a társadalom hozzájuk képest lószart se. Rendezzenek elmebetegeknek sakkbajnokságot és dicsekedjenek azzal is! Ha valóban kiváló sportolók, akkor álljanak helyt rendes versenyekben, ne szánalmas koldusvircsaftban, amint Takács Károly, vagy mint Vitéz Halassy Olivér, akik valóban a legjobbak között lettek a legjobbak!
primipilus
2024. szeptember 06. 13:10
Ekler Luca keze sérült; az egyik, és a kézfeje. Hogy ez mennyiben befolyásolja a távolugrásban, hogy ez a sajnálatos tény mekkora hendikepp, azt mindenki saját döntésére bízom. Ugrásaival az épek mezőnyében sehol sem lenne. Szerintem, kihasználja a szabályok adta kiskaput, szerintem, visszaél a világ sajnálatával, meglovagolja "nyomorúságát". Az olimpiai szellemmel ellentétesen cselekszik, becsap. (Mindemellett sérültségéért természetesen az én sajnálatomat is bírja.)
Citromkraft
2024. szeptember 05. 22:27
Konkoly Zsófiánál is működik.
counter-revolution
2024. szeptember 05. 22:27 Szerkesztve
Nem azért, de ez az olimpia idején is így volt minden győztes esetében, és, ha beírom Konkoly Zsófia nevét, akkor az ő esetében is így van. Jó reggelt! Sőt, ha Pap Bianka bronzérmes úszónk nevét beírom, akkor is ez történik, tehát minden érmesnél megtörténik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!