Gyurcsány meghirdette a nemzeti szuverenitás elvesztésének politikáját

2024. szeptember 07. 21:48

Nem, nem, soha!

2024. szeptember 07. 21:48
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Mandiner-archív/Mátrai Dávid

Kötcsén a miniszterelnök meghirdette a nemzeti szuverenitás programját, amit gazdasági semlegességgel lehet elérni. Ezzel párhuzamosan Gyurcsány meghirdette a nemzeti szuverenitás elvesztésének politikáját, amit gazdasági behódolással lehet elérni. Nem, nem, soha!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Le kell mondani a „konnektivitás” szavával becsomagolt semlegesség, mi több, az ellendrukkerség áruló magatartásáról.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. szeptember 09. 16:37
pubi, a szuverenitás nem azt jelenti, hogy ti azt csináltok, amit akartok. Írd ám le még ezerszer, hogy nem, nem, soha, - te morális toprongy....
lipsiboy
2024. szeptember 08. 16:15
Aszt hiszitek a gyurcsányozás be jön már nem jön be bukni fogtok gecik
Kovács Ubul
2024. szeptember 08. 13:42
Még több komcsikínai rendőrt!!
rasdi1
2024. szeptember 08. 11:00
"Gyurcsány meghirdette a nemzeti szuverenitás elvesztésének politikáját" Ezt meglehetősen késve tette meg. Azt ugyanis már rég odadobtuk EU-hoz történt csatlakozásunk Olyannyira odadobtuk, hogy a maradványainak megvédéséért is nagyon kemény (és reménytelen) harcokat kell vívnunk. Sőt "önként és dalolva", elsöprő többségű népszavazással tettük meg. A kis részvétel nem mentség, mert aki nem megy el egy szavazásra, az maga mond le véleményének közléséről. Deáknak volt valamilyen mondása arról, hogy amit erővel vesznek el, azt erővel vissza is lehet szerezni, de amiről magunk mondunk le, ott nagyon nehéz a visszaút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!