Felszólították Karácsony Gergelyt: ennek sok budapesti örülne!

2024. szeptember 17. 14:17

A rakpartot le kellett zárni a rakpartokat, durván lelassult a közlekedés.

2024. szeptember 17. 14:17
null

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

A dunai árvízhelyzet miatt kedden hajnaltól lezárták a pesti és a budai alsó rakpartot. Ennek egyértelmű hozadéka, hogy a fővárosban durván lelassult az autós közlekedés. Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke felszólította a főpolgármestert, az árvíz idejére tegye ingyenessé a tömegközlekedést, hogy így ösztönözzék az embereket a közösségi járművek használatára. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az árvíz miatt le kellett zárni a rakpartokat, emiatt lelassult a közlekedés Budapesten. Kérjük Karácsony Gergely főpolgármestert, tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére”

– írta Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán. 

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:58
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­s­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­u­­n­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Élő Éva
2024. szeptember 17. 19:11
Katasztrófa ami ma a városban, az utakon zajlott, A főpolgármester kiadta az ukázt, hogy tömegközlekedjenek a népek. No de minden 5-ik ember rákos, a többség alig vánszorog. A családosokat már föl sem merem hozni, három gyerek iskolába, oviba, bölcsibe elszállítása, utána meg beérni időben a munkahelyre, ehhez nem elég egy elektromos roller, de még a tömegközlekedés sem.
Osztap_Bender
2024. szeptember 17. 18:24
A rakpartot le kellett zárni a rakpartokat, durván lelassult a közlekedés. Curva értelmes mondat, nem gondoljátok? Igazi madineres!
pollip
2024. szeptember 17. 18:15
Gelgely úgy ül ott, mint egy rakás nagyon szomorú szerencsétlenség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!