Ez jobb, mint bármilyen vígjáték: egymásnak ment Szentkirályi, Gyurcsány és Vitézy, a legnagyobb pofont mégsem egymásnak adták ki

2024. szeptember 29. 11:51

„Elnök úr, tegye meg, hogy végre érdemi budapesti ügyekben is elmondja a DK álláspontját, nem csak pozíciók, cégvezetők, főpolgármester-helyettesek ügyében szólal meg” – szúrt Gyurcsánynak Vitézy.

2024. szeptember 29. 11:51
null

Nyitókép: Ale Ventura / AltoPress / PhotoAlto via AFP

Éles szócsata zajlott le szombaton Vitézy Dávid Facebook-oldalán, volt minden, mi szemnek s szájnak ingere, majd megérkezett Gyurcsány Ferenc is. Vitézy egy Gyurcsányt és Szentkirályit ábrázoló kép mellé azt írta ki, örül, hogy egymásra talált a DK elnöke és a kormánypártok fővárosi frakcióvezetője. 

Ez aztán az igazi szivárványkoalíció!”

– írta Vitézy, aki szerint ez maga a pártpolitikai csatatér, ahol csak a pozíciókért megy a harc, miközben a város ügyei elsikkadnak. A politikus szerint ha a főváros fejlesztése kapcsán ilyen jól menne az egymásra licitálás a régi baloldal és a kormánypárt vezetői között, Budapest már rég nem ott tartana, ahol most. 

Nyugtasson meg, amikor pár nappal ezelőtt egy korábbi posztjában Ön vitát kezdeményezett, ugye ezt követően Ön nem reagált a felvetéseire írt válaszomra!? Ha tényleg így volt, akkor Ön hogyan képzeli el a korrekt, tisztességes vitát?”

– kommentelt Gyurcsány.

Vitézy a DK elnökének válaszolva elmondta, azt kéri Gyurcsánytól, hogy végre érdemi budapesti ügyekben is elmondja a DK álláspontját, ne csak pozíciók, cégvezetők, főpolgármester-helyettesek ügyében szólaljon meg. 

Az eredeti Vitézy-poszthoz gyorsan megérkezett Szentkirályi Alexandra is, a leendő frakcióvezető Vitézynek címezve megjegyezte:

Ez különösen vicces, úgy hogy Te készülsz Gyurcsány fővárosi listavezetőjének helyettese lenni”.

Jött a nem várt csavar

Vitézy posztja alatt megérkezett Kappeller Zsuzsanna is, aki nem ismerné, a politikus korábban sikertelenül indult a DK színeiben Óbudán. A már nyugdíjas korábbi óvónő megkérdezte a korábbi főpolgármester-jelöltet, miért támadja Szentkirályit, hiszen „tisztességes ember nem sz@rik oda, ahol előtte evett”

A fideszes Tarlós által kinevezett – igaz sok milliárdos károkozás után kirúgott – BKK vezetője volt és Orbán államtitkára – vagy annak a helyettese. A Fidesz juttatta majdnem főpolgármesteri pozícióba. Most meg abba a kézbe harap bele amelyik éveken át etette. Milyen ember maga?”

– kérdezte Kappeller. 

Vitézy nem maradt adós a válasszal, azt írta: „amikor a DK-s coverrel felszerelt gyurcsányista kommentkommandó megjelenik és elkezd a Fideszért aggódni, az új szint. Gratulálok! 😉” Később észrevette, hogy a kommentelő nem más, mint a sikertelen politikai karrierre ácsingózó DK-s Kappeller, és úgy folytatta:

elnézést, most látom, ez Ön a fotón. Mit gondol, hogy lesz alakuló ülés úgy, hogy börtönben a polgármestere? Nem kellene inkább lemondania Kiss Lászlónak? Várom megtisztelő válaszait, mint az óbudai DK irodavezetője.

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 14:09
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­k­­­e­l­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­­­e­x­­i­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
nyugalom
2024. szeptember 29. 14:04
Ez a szerencsetlen kamugeri mit szól a liget harom dijahoz? Aljas gazemberek, sunyival az elen! A hatterben a zsidokkal!
google-2
2024. szeptember 29. 13:44
Jól lehetne nevetni, ha nem a mi városunkról lenne szó. Na de így? És már megbocsásson Vitézy, de attól sok függ, hogy ki tölt be egy-egy pozíciót, nem?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 29. 13:18
Mindhárman a Fidesz jelöltjei.🤡🤡🤡 Amíg egymást ütik minden pofon jó helyre megy! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!