Elsöprő megerősítés érkezett: uniós miniszterelnök halmozta el dicsérettel Szijjártó Pétert

2024. szeptember 10. 16:19

„Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond” – árulta el Robert Fico.

2024. szeptember 10. 16:19

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Robert Fico szlovák miniszterelnök szerint „Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond” – írta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára kedden a Facebook-oldalán.

Illés Boglárka idézte Robert Ficót, aki a szlovák közszolgálati rádióban azt mondta: „Nem akarok belemenni a vitáknak abba a fajta eszkalációjába, amit ma látunk Magyarország és az Európai Unió között. Ezt tényleg nem akarjuk.

De Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond”.

„Egyetértek Szijjártó Péter magyar külügyminiszter szavaival, miszerint az Európai Bizottság teljesen magára hagyta a tagállamokat, és nem nyújt megfelelő segítséget az energiaellátás biztosításában.

Nekünk kell egyénileg tárgyalnunk Ukrajnával, Oroszországgal és más országokkal”

– tette hozzá az államtitkár bejegyzése szerint a szlovák kormányfő.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendetlenember
2024. szeptember 10. 19:04
Egy húron pendülünk FICO-val. van egy kis mellékíze is ennek a dolognak, de jobb mint a semmi.
herden100
2024. szeptember 10. 18:38 Szerkesztve
Kedves Ficó barátunk. Magyar Szlovák Föderáció??? Kis határmódosítással. MAJD EGY HATALMAS KISÉRLET: 2050-re JOG, INFRASTRUKTÚRA, EGÉSZSÉGŰGY, OKTATÁS, .... TOTÁLIS EURITMIÁJA. BALATON A SZLOVÁKÉ IS, TÁTRA A MAGYARÉ IS. + MEGHÍVJUK A HORVÁTOKAT IS. MAJD AZ OSZTRÁKOKAT. AZTÁN: A KÖVETKEZŐ 300 ÉVBEN EURITMIÁZIK A NÉGY NÉPSZELLEM. www.origo.hu/nagyvilag/2024/09/orosz-ukran-haboru-fejlemenyek?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_group_topPV_04 m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
Oldalkosár
2024. szeptember 10. 18:00
„Nem akarok belemenni a vitáknak abba a fajta eszkalációjába, amit ma látunk Magyarország és az Európai Unió között. Ezt tényleg nem akarjuk. De Magyarország külügyminiszterének szent igaza van mindenben, amit mond”. Tehát fülünket, farkunkat behúzva csendben lapítunk, de ha jön a Magyarország által keltett hullám, úszunk vele. Igazi sunyi mentalitás. De legalább velünk van.
auditorium
2024. szeptember 10. 17:34
Előbb engedélyt kell kérni mosollyal és kézcsókkal Ursulától, hogy szabad-e békiteni a két háborúzó félt a 6 hónapos soros EU-elnöknek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!