Eloltották a tüzet a miskolctapolcai Barlangfürdőben

2024. szeptember 07. 09:51

Az egész tetőszerkezet leégett.

2024. szeptember 07. 09:51

Nyitókép: MTI / Vajda János

 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, péntek este kigyulladt a miskolctapolcai Barlangfürdő. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton az MTI-nek elmondta, hogy

szombatra virradó éjjel sikerült megfékezni a lángokat a fürdőben 

Rinyu Zsuzsanna elmondta, hogy jelenleg a parázsló részek eltávolítása folyik.

Az épület pénteken este gyulladt ki, a helyszínre miskolci, kazincbarcikai és tiszaújvárosi tűzoltók vonultak. Személyi sérülésről továbbra sincs információ.

A katasztrófavédelem honlapja szerint a mintegy nyolcszáz négyzetméteres épület tetőszerkezete teljes terjedelmében égett.

(MTI/Mandiner)

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 07. 14:47
Teljesen újjáépül a Miskolctapolcai Barlangfürdő leégett tetőszerkezete--- na Íme az ingyenes tetőcsere régi-új receptje.
Box Hill
2024. szeptember 07. 12:37
Annyira hideg van manapság, hogy be kellett fűteni.
Obsitos Technikus
2024. szeptember 07. 12:36
"Szól a kakas már" - ugye büdös komcsi söpredék?
kohazi
2024. szeptember 07. 12:24
Az vezetőket kellene meg a többi barmot megbüntetni, Magyarországon szarnak bele a tűz biztonság betartásába példa rá a visegrádi szálló, vagy a műanyag újra hasznosító, nem tudom kockázat értékelés volt e ezekben az esetekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!