Elképesztő, mit csinált ez a biciklis, centiken múlt a tragédia (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 14:50

A biciklis mit sem törődött a piros jelzéssel, hiába közeledett a vonat.

2024. szeptember 17. 14:50
null

Nyitókép: Ügyészség

Ijesztő jelenetet vett fel egy fertődi biztonsági kamera. Az ügyben érintett 39 éves nő hazafelé kerékpározott, a vasúti átjárónál lévő piros jelzéssel mit sem törődött, megállás nélkül tekert át a kereszteződésen, miközben jött a vonat.

Az elkövető a félsorompót kikerülve, épp a mozdony előtt hajtott át az átjárón. A vonatvezető dudált és azonnal vészfékezett, de a vonat sajátosságai miatt csak 312 méteres fékút után tudott megállni.

A terheltnek óriási szerencséje volt, mivel centiméterekkel a vonat előtt ért át az átjárón. Felelőtlen magatartása ugyanakkor vészfékezésre kényszerítette a vonat vezetőjét. Ilyenkor mindig fennáll a reális lehetősége annak, hogy a hirtelen lassulástól az utasok testi épsége veszélybe kerül – elesnek, megsérülnek.

Szerencsére jelen esetben nem történt személyi sérülés. Az ügyészség az elkövetőt a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével vádolta meg. Vele szemben három év szabadságvesztés is kiszabható. A vasúttársaság kamerája által készített felvételen látható, hogy milyen kevésen múlott, hogy az elkövetőt nem ütötte el a mozdony.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2024. szeptember 18. 19:38
Vitézy követelte már Lázár lemondását?
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:54
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­ ­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­c­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
herden100
2024. szeptember 18. 04:58
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Dominik
2024. szeptember 18. 01:25
Vidéken ez ilyen mindennapi hogy még átslisszol a hév előtt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!