Döntött a bíróság: egy jó ideig még börtönben marad Kiss László

2024. szeptember 13. 14:02

Az óbudai polgármestert augusztus 14-én vették őrizetbe.

2024. szeptember 13. 14:02
Dobrev Klára és Kiss László

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Három hónappal, december 16-ig hosszabbította meg az óbudai polgármester letartóztatását a bíróság – mondta a Magyar Nemzet megkeresésére Zamecsnik Péter, Kiss László ügyvédje. A bíróság végzése nem végleges.

A lap emlékeztetett rá, hogy Kiss Lászlót még augusztus 14-én vették őrizetbe, majd a bíróság két nappal később elrendelte a letartóztatását. Kisst, valamint alpolgármesterét, a júniusban őrizetbe vett Czeglédy Gergőt minősített vesztegetéssel gyanúsítják. A korrupciós ügy egyébként nem velük kezdődött, a történet szálai több évvel korábbra vezetnek vissza.

A bombát Anonymous robbantotta néhány éve, több videó kiszivárogtatásával.

A lap bemutatta, hogy az ügyben nyomozás indult, az első gyanúsítottakat március elején fogták el, de az érintettek köre idővel tizenhat főre bővült.

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 14. 10:22
A fideszes gyanúsítottaknak még nem sikerült a nevét megismernünk….a polt-kutyák még sumákolnak…🫢
atti64
2024. szeptember 13. 19:44
A KÉPEN 2DB PATKÁNY LÁTHATO NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herden100
2024. szeptember 13. 17:36
🤭🤭🤭 napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Abiondi
2024. szeptember 13. 17:02
Az eddig kihírdetett DK-MSZP börtönválogatott tagjai: Kiss László, Czeglédy Csaba, Czeglédy Gergő, Molnár Csaba, Horváth Csaba, Baja Ferenc, Szaniszló László, Gajda Péter, Déri Tibor, Trippon Norbert,Tóth Csaba. Tartalékok: Karácsony GeLgő, Magyar Péter, László Imre, Cseh Katalin...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!