Csak kérdem, Orbán Viktor mikor alszik?

2024. szeptember 16. 14:49

Emlékszem, ha mentem reggel hétre, ő már jött ki, mert kész volt az aznapi munkájával.

2024. szeptember 16. 14:49
null
Nizalowski Attila
Facebook

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer

„Dolgoztam párszor ebben a teremben önkéntesként. 

A minap egy őrült azt írta, hogy Orbán nem csinál semmit. Emlékszem, 

ha mentem reggel hétre, ő már jött ki, mert kész volt az aznapi munkájával, 

a testőrei megállítottak, hogy várjam meg, amíg elhalad. Csak kérdem, mikor alszik?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. szeptember 18. 00:39
... höhöhö ... elhatároztam, hogy én leszek a kan sexykitty! Örvendjetek, NER legények! "(Bayer Zsolt, Népszabadság, 1994-ben.) Rögeszmémmé vált, hogy a most leköszönő koalíció Horthy újratemetésekor vesztett el végképp mindent. Mert ugyan magára haragította a társadalom majd minden szeletét, mert nyelvhasználatában és hatalmi külsőségeiben úgy tett, mintha nem történt volna meg Magyarországon egyfajta társadalmi modernizáció, s mind a mai napig ismeretlen fogalom lenne a társadalmi mobilitás, mert nem volt hajlandó tudomásul venni, hogy átestünk már egy kívánatos és egészséges szekularizáción, így pedig az autópályák felszentelése nem egyéb közröhejnél - tényleg, ne csináljunk Krisztusból bohócot!"
madre79
2024. szeptember 17. 14:05
A miniszterelnökünk minden nap hajnalban kel, keveset alszik. Remélem, hogy bírni fogja még! Köszönet a munkájáért!
Ez D-dúr és e-moll
2024. szeptember 17. 13:20
"Unknown ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. szeptember 17. 02:20 te kis tetves mocsok ha te is éltél volna akkor és megnyomorított volna az a rendszer, nem ömlene a pofádból a fos. ha egy kis eszed lenne, ami mint látszik nincs, befognád a pofádat és legalább nem írogatnál ostobaságokat." És akkor mi van, ha idősebb vagyok nálad, sokkal többet láttam, tapasztaltam a létező szocializmusból, mint te és épp ezért biztosabban ismerem fel az orbánizmus kádárista, kommunista vonásait nálad?
auditorium
2024. szeptember 17. 12:49
OV a tettek embere, a süket, időhúzó dumákat nem kedveli. Jó példával jár elöl, ami pedagógiailag is a legjobb nevelési módszer. A mostani elkényeztetett és elkényelmesedett "intellektuálisnak" hitt fiataloknak ez nem tetszik, inkább újabb, de ismeretlen utat választanának az országnak és ha netán nem válik be, akkor legfeljebb tovább lépnek... a hazaszeretet számukra ismeretlen szó. Politikai támogatóik a már előző rezsimben meggazdagodott jómódú "értelmiségiek", akiket valami sérelem ért vagy kevesebb jut most nekik az elátkozott NER miatt , ezért bosszúból felhergelik a gimnázistakat, egyetemistákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!