Orbán Viktor összehívta az árvízvédelmi operatív törzset

2024. szeptember 16. 09:13

Meghallgatták a védekezésben érintett valamennyi állami szerv vezetőjének jelentését.

2024. szeptember 16. 09:13
ORBÁN Viktor; ROGÁN Antal; PINTÉR Sándor

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfőn kora reggel a BM Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban ülést tartott az árvízvédelmi operatív törzs – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Meghallgatták a védekezésben érintett valamennyi állami szerv vezetőjének jelentését. A helyzetértékelést követően a vezetők meghatározták az azonnal végrehajtandó feladatokat, valamint jóváhagyták a következő napokra vonatkozó árvízi védekezési terveket.

Orbán Viktor megállapította: a védekezéshez szükséges személyi, technikai és anyagi erőforrások rendelkezésre állnak 

– mondta Havasi Bertalan.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. szeptember 16. 11:43
Komcsik szokás szerint megpróbálnak politikai hasznot húzni a természeti katasztrófából, akárcsak a járvány idején, amikor leplezetlenül drukkoltak a vírusnak.
gekk
2024. szeptember 16. 11:25
Hiába no, felébredt a dagadt kolostormalac is. Optörzs. Majd jön megint egy olajos sms, üljenek át egy másik autóba. Megállapította orbitunk, van minden. Hatvanpuszta védelmére biztosan. A többit meg majd meglátják....
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 16. 11:23
A “Szellőztessük ki a nyunyókákat” Cilike néni operatív törzs mellett Magyarországon lett legmagasabb a népességarányos Covid halálozás. Az árvízvédelmi operatív törzs mellett Magyarországon lesz a legmagasabb a …
mc-foker
2024. szeptember 16. 11:03
"árvízvédelmi operatív törzs" - Édes Istenkém. A látszatintézkedés amitől a félhülye nyuggerek megnyugodnak végre kimaxolva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!