Átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját Dúró Dóra

2024. szeptember 23. 13:44

A Mi Hazánk politikusa kiállítást megnyitó Karácsony Gergelyt és László Imre újbudai polgármestert arra szólította fel, kérjenek bocsánatot minden édesanyától.

2024. szeptember 23. 13:44

Nyitókép: Dúró Dóra Facebook-oldala

„Szintet lépett a családellenes propaganda, a Mi Hazánk átragasztotta” – írta közöségi oldalán Dúró Dóra. A politikust az a plakát zavarta a leginkább, amely elmondása szerint „az anyaságot többek közt a lebutulással és a piszkos ruhával azonosítja”, és egyben a gyermekvállalás ellen is kampány. Dúró továbbá úgy véleledik, hogy

az Arc-kiállítás „deviáns propagandát” is felvonultat.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője bejegyzésében arról is írt, hogy „miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy 

a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás”

Pozitív szavak kerültek a plakátra

A képviselő azonban ezt nem hagyta annyiban, és átragasztotta a plakátot pozitív szavakkal, például gondoskodás, szeretet, áldás, jövő. 

Dúró Dóra a posztot azzal zárta, hogy a kiállítást megnyitó Karácsony Gergely főpolgármestert és László Imre polgármestert arra szólította fel a Mi Hazánk nevében, hogy határolódjon el a plakát tartalmától, és kérjenek bocsánatot minden édesanyától.

Az akcióról szóló bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. szeptember 23. 16:24
Ki ez a nő?
Obsitos Technikus
2024. szeptember 23. 15:58
https:// arcmagazin.hu/kozonsegszavazas Tessék megnézni ezt a "kiállítást". Tömény mindenszarista, orbánfóbiás, buziimádó, család- és embergyűlölő performansz egytől egyig, néhol sasjóska-szintű "humorral" vegyítve. Az egészet fel kellene gyújtani, nem átragasztani. Botrányos, mint mindig.
julius68-2
2024. szeptember 23. 15:54
Akiknek tetszik az eredeti plakát, remélem meg is fogadják amit sugall. Egyáltalán nem kár értük ha kihalnak.
Berendel
2024. szeptember 23. 15:44
Várom a túró tortás és mi gatyánkos bejegyzéseket a (fideszes) gyűlölködőktől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!