A várakozásnak vége: Mérő Vera elárulta, mi a legkomolyabb „big dick energy”

2024. szeptember 02. 18:00

Mérő nem ismer olyan feminista nőt, aki ne bukna a feminista férfiakra.

2024. szeptember 02. 18:00
null

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

Mérő Vera legújabb Facebook-posztjában azt fejtegette, hogy szerinte mi a legkomolyabb „big dick energy”. 

Tisztázásképpen mondjuk el, mi a „big dick energy” kifejezés jelentése: „A big dick energy kifejezés könnyed magabiztosságot és céltudat érzését jelöli. Általánosságban elmondható, hogy a big dick energy nem függ attól, hogy valakinek valóban nagy a pénisze vagy egyáltalán van-e pénisze. A kifejezés nem kizárólagos a férfi nemre, nőkre is alkalmazható.

Tudjátok, mi a legkomolyabb #bigdickenergy? Elárulom: a valódi egyenlőség-pártiság”

– írta a posztban Mérő Vera. „Nem szoktam magamat feministának nevezni, de nem ismerek olyan nőt – magamat is beleértve –, aki nem bukik a feminista férfiakra” – tette hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. szeptember 03. 13:47
Mary, Mary, aki a világot csak az alfelével méri. Mérő Vera elmeizzadmányos népbutításaára csak a Star Wars-os "Az erő legyen veled!" köszöntés megfelelőjével tudom Mérő úrnőt lelkesíteni: A big dick ereje legyen veled!
time
2024. szeptember 03. 10:23
Az lehet, hogy te nem ismersz. De attól még vannak.
Reszelő Aladár
2024. szeptember 03. 09:55
Ő ismer olyan nőt, aki férfiakra bukna? Amúgy az a feministákkal az baj, hogy lefestették pár évtizede azt a férfiképet, amilyen nem is létezik, majd azóta folyamatosan számoknérik, hogy a miért nem olyanok.
spiltyu-2
2024. szeptember 03. 09:37
...az a nő aki egy feminista férfira bukik, nem tudja milyen az igazi férfi ...egy feminista férfi esetében pedig a "big dick energy" nem létező fogalom mert az egy puhapöcs ...de a legnagyobb hazugság amivel a feminista nőket etetik az, hogy egy férffinak annál jobban fog tetszeni minél nagyobb nála a "big dick energy"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!