A németek másodrendű állampolgárok lettek saját hazájukban

2024. szeptember 20. 11:34

Thüringiában az agresszív migránsoktól már nem kérnek jegyet a vonaton.

2024. szeptember 20. 11:34
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: illusztráció, MTI/Balogh Zoltán

„Mondja a fidesz tévé a reggeli híradóban, hogy Thüringiában az agresszív migránsoktól már nem kérnek jegyet a vonaton. A németek másodrendű állampolgárok lettek saját hazájukban – teszi hozzá a bemondó (ill. a leírt szöveg) a Der Strürmer, az Árja Testvériség és hasonlók stílusában.

Ez utóbbi a mai Magyarországon fel se tűnik. Ami viszont a félénk kalauzokat illeti, üljetek már fel egy kelet-magyarországi személyvonatra nertársak! Pedig ott nincsenek migránsok, csak a ti stabil szavazóbázisotok.”


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. szeptember 20. 13:40
Nem csak Thüringiában, más EU-tagországban is igy van, ha szines bandák ülnek a vonaton, nem jön a kalauz jegyet kérni, az ellenőr városi járatokon pedig fel se száll... vagy csak harmadmagával és becsukatja a vezetővel az ajtókat, h. ne tudjanak meglógni. Kiirják a bűntetéscetlit, de gyakran nincs náluk igazolvány, fals nevet és cimet diktálnak be. ERGO: a helyi adófizetőkkel fizettetik meg a vendégek menetjegyét. Mindenütt elektromos rollerek és biciklik vannak az EU- jóvoltából. Hatalmas pénzeket adtak ki a bevándorlók közlekedésére. Litium elemmel működnek, repülőre ilyet tilos vinni, mert robbanhat.
csendbiztos-2
2024. szeptember 20. 13:34
Rasszistáskodunk.Ennek a nézetnek egy derék libsitől távol kellene állnia!
Marhagulya
2024. szeptember 20. 13:25
Nyugodtan felülhetsz pubi, semmi bajod sem lesz.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 13:17
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­k­­e­­­l­­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­ ­p­u­­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!