A háborús propagandasajtó vonatán nincs megállás

2024. szeptember 26. 13:41

A háborúnak nem szabadott volna elkezdődnie, illetve diplomáciai úton mielőbb véget kellett volna vetni neki.

2024. szeptember 26. 13:41
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

„A háborús propagandasajtó vonatán nincs megállás. 

Magyarország álláspontja világos: nem látjuk értelmet a több mint két és fél éve zajló ukrán-orosz háborúnak, amiben több százezer ember meghalt, több százezer négyzetkilométer terület elveszett és egy ország megsemmisült. Hogy miért? A semmiért.

A háborúnak nem szabadott volna elkezdődnie, illetve diplomáciai úton mielőbb véget kellett volna vetni neki. Mindenki sokkal jobban járt volna. 

1956 magyar hőseit ezen mostani magyar állásponttal szembeállítani a külföldi finanszírozású propagandasajtó és a háborúpárti politikusok bevett módszere, amit felháborítónak tartok és minden alkalommal visszautasítok – ahogy az a mostani beszélgetésben is elhangzott!

Jó lenne, ha végre vége lenne a háborúnak és a háborúpárti hazudozásnak!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. szeptember 26. 18:51
A zavartak brekegnek?
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:30
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. szeptember 26. 18:23
Moslék hazaáruló vagy,te szemét oroszbérenc geci.🤮🤮🤮
B_kanya
2024. szeptember 26. 16:15
Osszátok: Ungár Péter és Tompos Márton orosz propaganda terjesztésével vádolja Magyar Pétert. Magyar a Klubrádióban adott interjút Bolgár Györgynek, a beszélgetés során pedig több olyan állítás is elhangzott, amelyet szóvá tettek az ellenzéki politikusok. Ungár Péter a Facebook-oldalán idézett több gondolatot Magyartól, ezek így szóltak: „Elnézést, ezt megint meg lehet vizsgálni, szerintem ez nagyon messzire vezet, mert pontosan tudjuk, hogy miket csináltak az amerikaiak. Milyen rakétatelepítések voltak Ukrajna területén, és mindenhol. Pontosan tudjuk, hogy az amerikaiak által támogatott ukrán kormány miket csinált.” „Pontosan tudjuk, hogyan működik az amerikai fegyverbiznisz, ha éppen iraki háború nincs vagy afganisztáni háború nincs, akkor most van ukrán háború.” A nyugatiak nyersanyag és termőföld miatt vesznek részt ukrán oldalon a háborúban, amelyet részben az orosz kisebbség sanyarú helyzete miatt indítottak az oroszok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!