„A demokrácia-gyilkos Orbán” – totálisan kiakadt Clinton, hogy Trump a magyar miniszterelnökre hivatkozott a vitában

2024. szeptember 11. 16:47

Orbán Balázs azonnal reagált a szokatlanul sértő és mélyen antidemokratikus kirohanásra.

2024. szeptember 11. 16:47
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Mint azt a Mandiner is megírta: a keddi elnökjelölti vitán Donald Trump Orbán Viktort „kemény és okos” embernek nevezte és méltatta a politikáját. Trump egykori ellenfele, a még most is komoly befolyással bíró Hillary Clinton is megszólalt a témában, nem éppen hízelgő módon a magyar miniszterelnökre nézve.

Nem ismeri Orbán Viktort, a demokrácia-gyilkos magyar diktátort, akinek erényeit Trump tegnap este a vitapódiumon hangoztatta? 

A magyar kormány válaszára nem kellett sokáig várni. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a közösségi oldalán üzent Clinton szokatlanul sértő és mélyen antidemokratikus kirohanására.

Mint írta: „Megoszthatom Önnel, hogy szerintem mi egy demokrácia halála: 

ha be akarják börtönözni az ellenzék vezetőjét, ha nem képesek átlátható módon megszervezni a választást, és ha az elégedetlen választópolgárokat migráns szavazókkal akarják helyettesíteni.

A miniszterelnök politikai igazgatója ironikusan rá is kérdezett, hogy 

Ön szerint vajon melyik országra igaz ez?

Az Egyesült Államok demokrata adminisztrációjával kapcsolatban megjegyezte: „más szemében a szálkát, saját szemében a gerendát sem látja”.

Az eset óta számtalan politikus szólalt meg pro-kontra, ami jól jelzi, hogy Orbán Viktor, illetve a magyar kormány politikája magasabb polcra került a nemzetközi közvéleményben. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 12. 08:49
napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/punkosd-miszteriuma-punkosd-es-vizkereszt-az-unnepkoron napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15
Hangillat
2024. szeptember 12. 00:36
A demokraták izgága ultraliberalizmusa a demo-idiocracy,az idiocrats csúcspozícióban . A nemzeti liberalizmus a clintoni demokrácia gyilok. Internáci, imperialista gyaggyanat.
Európai Értékek Zombie
2024. szeptember 11. 22:22
Clintonné az "Arab tavasz"-on keresztül bizonyítottan többszázezer ember haláláért felelős közvetve. Micsoda romlott ember az aki ezek után egy demokratikusan megválasztott és nagy társadalmi támogatást élvező, 14 éve kormányzó politikusra a gyilkos jelzőt akasztja bármilyen előtaggal is. Ez a némber a nyugat szégyene! 🖕
Málaga21
2024. szeptember 11. 22:07
Killerynek nagy tapasztalata van a killing szakmában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!