Szereptévesztésben a magyarfóbiás Daniel Freund: Trump előtt próbálja befeketíteni Orbán Viktort

2024. szeptember 11. 09:23

A volt amerikai elnök nyilván elgondolkodik majd rajta.

2024. szeptember 11. 09:23

Nyitókép:ROLF VENNENBERND / DPA / AFP

Ezen a héten sem bírta ki a zöld EP-képviselő, hogy ne szóljon be a magyar miniszterelnöknek, annak ellenére, hogy ismét nem talált ki semmi újat, s nem állított konkrét dolgot. Az X-oldalára feltett poszt pikantériája, hogy ezúttal Donald Trumpnak címezte üzenetét. 
Sajnálom, hogy megszakítom és ezt kell mondanom, Trump úr

de az egyetlen dolog, amit Orbán Viktor valójában kedvel, az az EU-s pénz.

Daniel Freund – az uniós munkája helyett – rendszeresen követeli a magyaroknak járó uniós források befagyasztását. Szinte sportot űz a magyarok vegzálásából és a velünk kapcsolatos álhírek terjesztéséből. Ám ezúttal jókora szereptévesztésbe került – amire a hozzászólók is felhívták a figyelmét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 11. 18:41
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezs Hosszú nevű bácsi neked mint ÁVH-snak sokkal jobban állna az a név, hogy: Kötele volt Rajk Lászlónak nem spárga.
jooeee
2024. szeptember 11. 18:35
Kis hülye gyerek.
polárüveg
2024. szeptember 11. 18:05
Amennyiben a hazudozást büntetnék, akkor Freund úr már földönfutó lenne. Viszont az általa Magyarországnak okozott károkat igenis fel kell jegyezni.
Takagi
2024. szeptember 11. 17:26
Nyálas korrupt kommunista. Trump pont lesz..ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!