Végre egy HVG-cikk, amivel egyet lehet érteni!

2024. augusztus 19. 20:41

Jó lenne, ha a politikában is inkább ezen a normális vonalon lennének.

2024. augusztus 19. 20:41
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Mandiner

„Végre egy HVG-cikk, amivel egyet lehet érteni! »A korosabb bútorok egyre kevésbé találják a helyüket az »ikeásodó« új magyar otthonokban. Miközben a generációk óta öröklődő berendezési tárgyak helyét átveszik a fájdalommentesen eldobható darabok, egyre fontosabbá válik a konyhák igényes berendezése.« És ez nem jó! Jó lenne, ha a politikában is inkább ezen a normális vonalon lennének”. 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
titi77
2024. augusztus 20. 09:45
tehát akkor a recipróka, ennyire alattomos? ki hitte volna,hogy nem plagizál?!
Namond
2024. augusztus 20. 07:12
"Nem büntetés, következmény” – mondta Balog Zoltán a lelkésznek, akit azután rúgtak ki a Károliról, hogy lemondásra szólította fel őt
chief Bromden
2024. augusztus 20. 07:07
Minőségi alapanyag nélkül nem lehet minőséget gyártani vagy csak keveset. A szemetet meg ledarálják, ragasztják, préselik és drágán eladják, tehetik mivel vannak várólistás termékeik, sorban állnak érte az emberek.
recipdoki
2024. augusztus 20. 06:20
Felül, a [email protected] magyarok fele egy könyvet se olvas el egy év alatt . A lényeg az, hogy a fityiszes górék se. 🙂Ezért győz a Fidesz 4 évente . Nem mindenki él palotában, még ha családi házas, akkor sem.Pécsen, a Zsolnay negyedben bementünk a manufaktúrába. A boltban 500+ ezres dísztárgyak, pont azon merengtem, ezeket milyen palotákba vihetik, mert egy "átlag mai miliőből" nagyon kilógnának. Még ha megtehetném, akkor sem kellene. Semmi baj, bátran tessenek fillérekért elkótyavetyélni. Majd én megveszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!