Üzenetváltás bizonyíthatja: Magyar Péter a feleségére hivatkozva követelhetett VIP egészségügyi ellátást

2024. augusztus 22. 09:30

Takács Péter egészségügyért felelős államtitkár leplezte le Magyar Péter kétszínűségét.

2024. augusztus 22. 09:30
null

Nyitókép: Magyar Péter a villamosmegállóban tántorog / képernyőfotó

Magyar Péter közösségi oldalán találkozóra hívta Takács Péter egészségügyért felelős államtitkárt. 

Államtitkár úr, találkozzunk holnap 8:30-kor a Honvéd Kórház VIP osztályán és mutassuk meg a magyar embereknek, hogy ön és a kormány tagjai milyen körülmények között gyógyulhatnak, ha esetleg rámegy az egészségükre az ipari mértékű lopás” – fogalmazott.

Reagált az államtitkár

A felhívásra kommentben reagált Takács Péter, aki közölte, 

különösen nagy pofátlanságnak tartja, hogy éppen Magyar Péter hergel VIP-ellátást emlegetve, miközben ő maga számtalanszor követelt magának és az ismerőseinek VIP-ellátást a volt feleségére hivatkozva.

 „Ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy! Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak – erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. 

Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk” 

– írta Takács Péter államtitkár.

Hozzátette: „Amikor úgy gondoltad, hogy megteheted, éltél is a lehetőséggel gátlástalanul! Tudom, hogy kínosan próbálod eltagadni a nyilvánosság előtt, de ez az igazság: a luxus, a kivételezettség, a VIP-élmény bűvöletében élsz. A kórházak ellen indított hecckampányod is csak azt a célt szolgálja, hogy eltereld a figyelmet a rongyrázó életviteledből fakadó botrányokról.

Ezt is ajánljuk a témában

Az államtitkár ezután felhívta Magyar Péter figyelmét, hogy a Honvédkórházban nem üzemel VIP-részleg. 

Ezzel minden bizonnyal tisztában vagy, hiszen te is megfordultál az intézményben az általad eltagadni kívánt közelmúltban. Amit te nyilvánvalóan hangulatkeltés szándékával VIP-nek nevezel, az valójában a Speciális Rendeltetésű Centrum” – jegyezte meg Takács, majd emlékeztetett:

Itt olyan betegek kezelése zajlik, akiknek biztonsági szempontból indokolt a fokozott védelme:

  •  humanitárius program keretében Magyarországra szállított ukrán sebesültek
  • misszió során megsérült szövetséges NATO-országok katonái
  • szolgálatteljesítés közben sérülést szenvedett, bűnszervezetbe beépült rendőrök
  • és – ahogyan ez minden országban bevett gyakorlat – a nemzetbiztonsági szempontból különösen védendő állami vezetők.

Mivel a Centrum NATO minősítésű egység, természetesen semmilyen képes dokumentáció ott nem készülhet. Ezt nyilván szintén tudod, de arra majd tökéletesen alkalmas lesz a kis akciód, hogy újra áldozat pózba vághasd magad és diktatúrát kiálthass, ahogy azt tették már előtted számtalanszor a hozzád hasonló globalista politikusok

 – húzta alá az államtitkár.

Takács a válaszában azt is kifejti: a részleget 2007-ben hozták létre, azóta gyakorlatilag változatlan formában működik, az eredeti, immár közel 20 éves bútorzattal. Az itt elhelyezett betegeket ugyanazok az orvosok látják el, akik a területi betegeket – a gyakorlottságuk miatt is fontos, hogy nem emelik ki őket a hétköznapi betegellátásból –, ugyanabban a műtőben operálják őket a kórház kiváló dolgozói, mint például a 13. kerületi lakosokat. Sőt, még ugyanazt a kórházi kosztot is kapják, mint bármelyik másik beteg, aki a Honvédkórházban gyógyul.

Ezt ugye nehéz VIP-ellátásként beállítani?”

– szegezte a kérdést Magyarnak.

„Tájékoztatásul közlöm még, hogy – veled ellentétben – én a területileg illetékes kórházba járok. Ez esetemben a Szent János Kórház. Legutóbb 2021 novemberében feküdtem bent a COVID-intenzív osztályon, ahol egyébként egy kínai gyártmányú lélegeztetőgéppel tartottak életben az ott dolgozó kollégák, akiknek ezért életem végéig hálás leszek” – fogalmazott.

Magyar erre egy live-ban később elismerte, hogy valóban járt ezen az általa VIP-nek nevezett részlegen.

 

Összesen 342 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mirage-2
2024. szeptember 06. 09:55
Barátaim ! Mint ismeretes a POLOSKA egy ronda , büdös , haszontalan állat. Itt az ősz eljött a poloskaírtás ideje . Álljunk össze és segítsünk a természetnek az egyensúlyt helyreállítani. Ha lehet minden fórumon osszátok meg a gondolatot . Ne engedjük hogy otthonainkba beférkőzzön és ott kellemetlenkedjen.Azt mondják hogy nincs biológiai ellenfele, mutassuk meg hogy van .
suszter47
2024. augusztus 24. 15:06
Hogy ez mekkora hazudozó, álságos, színjátszó nyikhaj! Jupiter-tudattal élő vezér-ökör, sok-sok hatökör Gyurcsány-pótlója.
nemmondom
2024. augusztus 24. 14:31
Nem kellett követelni, hivatalból járt. A mostani kereszttúzbe került dékásnak ugyanígy. Nincs különbség.
sordenara
2024. augusztus 23. 06:39
A Tisza Párt elnöke csütörtökön folytatta kórházjáró turnéját, ahol zavaros mondatokkal ismerte be, jogosult volt „VIP” kórházi ellátásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!