Terézvárosi Fidesz: Soproni tiltott adatgyűjtést végez és a bűnözőket is engedi szavazni

2024. augusztus 06. 13:35

Kovács Balázs Norbert helyi elnök szerint a momentumos polgármester a kerületi lakosok helyett a lakásbérbeadók érdekeit szolgálja.

2024. augusztus 06. 13:35

Nyitóképünk: Képernyőfotó/Hír TV

Soproni Tamás nem népszavazást kezdeményez az airbnb-ről, hanem tiltott adatgyűjtést akar folytatni – jelentette ki Kovács Balázs Norbert a Hír tévé szerint. Terézváros polgármestere a napokban jelentette be, hogy megkérdezik a kerületi lakosokat, betiltsák-e a rövid távú szálláshelykiadást, és a szavazatuk döntő lesz a kérdés eldöntésében. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz VI. kerületi elnöke szerint Soproni öt éve hitegeti a helyi lakókat azzal, hogy szabályozzák az airbnb-t, miközben a többi belvárosi kerületben már régen megoldották ezt a problémát, úgy, hogy a lakóközösségek engedélye szükséges az ingatlanok bérbeadásához, de a beígért airbnb-kommandóból sem lett semmi. A kormánypárti politikus azt mondta, 

Soproni ügydöntő szavazásról beszél, de erre nincs jogszabályi felhatalmazása, a képviselő-testület pedig nem engedélyezte a voksolást.

Kovács Balázs Norbert hangsúlyozta, a kerületi polgármester a törvényes választási rendszertől eltérően szavazati jogot biztosít a 18 év alattiaknak, a cselekvőképteleneknek és a közügyektől eltiltott bűnözőknek, emellett félrevezeti az itt élőket és nem védi azok személyes adatait. A megválasztott fideszes önkormányzati képviselő állítja, Soproni a kerületi lakosok helyett a lakásbérbeadók érdekeit szolgálja.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. augusztus 06. 16:25
Megnyerte nem??
makapaka2
2024. augusztus 06. 15:45
Soproni ugyanúgy bűnözők segítségét fogadja el mint Poloska Peti ( például a köztörvényes bűnöző volt anyósjelöltje, ukrán maffiózokkal mulat együtt egy drága szórakozóhelyen).
masikhozzaszolo
2024. augusztus 06. 15:43 Szerkesztve
Ugyan fideszes vagyok, de ezt nem kellene. Mást adatgyűjtéssel vádolni. Mindenki gyűjti az adatot, mindenhogy. A Gondosóra természetesen lehallgatóberendezés. Felhívnak úgy, hogy nem is nyomom meg a gombot, tehát nem "veszem fel a telefont" jellegű, akkor is hallanak. Nem gond ez, különösen beteg embernél, aki meg tudja, ne maszturbáljon, onanizáljon Gondosórával. Vagy tegye olyan helyre, ahol hallgatózhatnak.
Isten jobb keze
2024. augusztus 06. 15:11
😂😂 a fidesztől kesze el a fortéjokat jogyan is kell csinálni😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!