Szijjártó Péter: A Honvédnak az NB I-ben a helye!

2024. augusztus 15. 18:16

A külügyminiszter a hivatalos közösségi oldalán reagált a tulajdonosváltás hírére.

2024. augusztus 15. 18:16
null

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a Budapest Honvédnál hivatalosan is megtörtént a tulajdonosváltás, a patinás klub több hónapos huzavona után Leisztinger Tamás kezébe került. Szijjártó Péter külügyminiszter is reagált a tulajdonosváltásra, hivatalos közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amit azzal kezdett, hogy 

a Honvédnak az NB I-ben a helye!”

Az nem lehet, hogy Puskás Ferenc, Bozsik József, Czibor Zoltán és Grosics Gyula klubja éveken keresztül az NB II-ben szenvedjen! A feljutáshoz, pontosabban a visszajutáshoz most már minden adott. Az ország egyik legjobb futball akadémiája és a rendezett, tőkeerős háttér által biztosított kiszámítható működés együtt elég kell legyen ahhoz, hogy a Honvéd-szurkolók rövid időn belül újra NB I-es meccseket láthassanak a Bozsikban” – írta posztjában Szijjártó Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bulldog Orange
2024. augusztus 16. 12:18
Kispest, Újpest, Angyalföld, mind a három cigányföld! Koszosok, Hajrá Csepel! Fejöttünk az NB3-ba, jövőre már el lesztek kapva!
akkor ki
2024. augusztus 16. 09:34
Ha van pénz. ki kell ugrani Dél-Amerikába, venni a piacon edzőbát meg stábot na meg 5-6 brazil labda zsonglőrt! Ennyi.
ördöngös pepecselés
2024. augusztus 16. 07:19
kérdezze már meg valamelyik troll Dr. Lófaszt vagy a poloskás utódját hogy Leisztinger elvtárs mostantól Fidesz közeli vagy velünk van?
zsolt196969
2024. augusztus 16. 07:15
Megmondta és kész... Ennyi..... Nincs vita...... Te ezek már okosra lopták magukat.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!