Rossz hírt közölt a MÁV: síntörés miatt áll a vasúti forgalom az egyik vonalon, hajnalig pótlóbuszos átszállásra kell számítani

2024. augusztus 24. 15:30

A legfrissebb tájékoztatás szerint a hiba elhárítása az éjszakai órákig eltart, vasárnap hajnalig pótlóbuszos átszállásra kell számítani.

2024. augusztus 24. 15:30

Nyitókép: MÁV Facebook-oldala

Síntörés miatt áll a forgalom Szabadbattyán és Kiscséripuszta között, így a dél-balatoni vonalon jelentősen, akár 1-2 órával hosszabb eljutási időre kell számítani – közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület a Facebookon. 

Pályahiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani a dél-balatoni vasútvonalon. A legfrissebb tájékoztatás szerint a hiba elhárítása az éjszakai órákig eltart, vasárnap hajnalig pótlóbuszos átszállásra kell számítani

– adta hírül az MTI a Mávinformra hivatkozva.

Korábban azt írták, hogy szombat déltől pályahiba miatt Szabadbattyán és Kiscséripuszta között áll a forgalom. A vasúttársaság most azt közölte, hogy pótlóbuszok közlekednek Székesfehérvár és Lepsény között, a buszok folyamatosan indulnak. Székesfehérvár és Lepsény között átszállással, kerülő útvonalon is lehet utazni: Székesfehérvár és Csajág között motorvonatok ingáznak, Csajág és Lepsény között pótlóbuszok járnak. A Budapest-Nagykanizsa/Keszthely szakaszon minden vonat helyjegy váltása nélkül vehető igénybe.

A pályahiba elhárítása az éjszakai órákig eltart, a dél-balatoni vonalon hajnalig pótlóbuszos átszállásra, rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra, jelentős késésekre, 1-2 órával hosszabb eljutási időre kell számítani – áll a közleményben.
 

(MTI/Mandiner.hu)

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. augusztus 25. 21:22
Bravó MÁV. Bravó Leszar Jancsika! IX kerület tehervibat Keleti pu. Inter City gyorsvonat Síntörés MÁV-Volánéknál dagad a szar . A villamosítást az ázkos csinálta meg, úgyhogy szinte semmi se változott az utóbbi 50 év alatt. Tegnap jöttem vissza országjárásból és azt láttam, hogy a teljes infrastruktúra an blokk a régi. Autók és fóliasátrak szaporodtak a kisgazdáknál ala 1972 módra íves vázak felső szellőztetéssel. Mindez a 40 fokban. Búza és kukoricaföldek közt rengeteg a parlag. Nincs itt lószar előrelépés se. 18 évvel ezelőtt már külömb gazdasága volt az osztrák gazdálkodóknaK. sZÉGYEN ÉS NYOMOR AMI ITTHON VAN. A szocializmus dinamikusabb volt. Nemj épültek utak, új gazdasági parkok. Épületek, majorságok. (amit láttam azt az átkos hatéákonyabban tudta.)
Chekke-Faint
2024. augusztus 25. 09:01
Na lipcsik síntörést rendelt meg Lázár. Vitézy meg nem tehetne róla....
Mr.Woof
2024. augusztus 24. 21:27
Vitézy Dávid: "[...]A héten sokadszorra omlik össze a balatoni vasúti közlekedés, ezúttal pályahiba miatt. Ezen a szakaszon is volt tervben beruházás, de mint minden fontos vasúti projektet, a miniszter ezt is leállította, hogy aztán most a Tranziton azon élcelődjön, hogy például a korábban általunk megtervezett kapacitásbővítő vasútfejlesztések értelmetlenek. Lázár a vasút összes problémáját ismét a klímaváltozásra fogta, a kórházak problémáival együtt. A klímaváltozás komoly dolog, nem szabad vele viccelni - ezért is kellene minden erővel a vasutat fejleszteni 2024-ben. A melegre fogni minden üzemzavart azonban röhejes: a nálunk jóval forróbb Dél-Olaszországban vagy Spanyolországban a vasút és a kórházak is elég jól elműködnek negyven fokban is. Itt tartunk tehát: Lázár János egytől egyig minden vasúti járműbeszerzést visszavont, a fontos vasúti beruházásokat leállította, az intézményrendszert szétverte. Ezek csak az elmúlt két év sorozatosan hibás döntéseinek eredményei.[...]"
Osztap_Bender
2024. augusztus 24. 20:14
A máv és nagyfejű lázár bosszút áll az utasokon. A kis hibát jó hosszú idő alatt hárítják el, a továbbjutás lehetőségét káoszba taszítják a "mindenben segíteni akaró vasúti szakemberek". . Gondolom egyes máv dolgozók és a miniszter anyjának "rossz, csúnya minősítése" nagyüzemi szinten folyik a becsapott utazni szándékozók részéről. Talán még Hofi Géza híren szavai is elhangzanak: húha anyád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!