Politikai bosszú és megfélemlítés

2024. augusztus 02. 12:46

Gyanúsítottként idézett be az ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak vádjával.

2024. augusztus 02. 12:46
DONÁTH Anna
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

„Politikai bosszú és megfélemlítés: gyanúsítottként idézett be az ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak vádjával. 

Egy 2022-es esetről van szó, amikor – állításuk szerint – másokkal együtt akadályoztam az Iványi Gáboréknál tartott, felháborító NAV-os házkutatást.

A testünkkel védtük Iványi Gábor lelkészt, amikor az egyházát zaklató NAV-osok és a koncepciós eljárás ellen demonstráló tömeg egymásnak feszült az épületben. 

Kapcsolódó vélemény

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ez volt a szeretet hangja 2024 húsvétján a Klubrádióban.

Videófelvételek bizonyítják, hogy erőszakot nem alkalmaztam (ahogy soha életemben), minden mozdulatom egy idős és ártatlanul meghurcolt lelkész védelmére irányult. Korábban az Európai Parlament is vizsgálta az ügyet, és megtagadta a mentelmi jogom felfüggesztését, hisz nyilvánvaló volt, hogy ez politikai bosszú, koncepciós eljárás, jogi terror. 

Két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés fenyeget. De nem tudnak megfélemlíteni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. augusztus 05. 21:47
A 2-8 év rendben van! Az indok temérdek!
Pusikas
2024. augusztus 04. 09:42
Az a helyzet ,hogy nincs egyházi státusza, ergo nem lehet lelkész, v hasonló. Max szektavezér. Az adókat nem fizeti be, a járulékokat sem ,a dolgozók után. Beszélgess el majd néhányukkal mikor rájönnek nem lesz nyugdíjuk! Érdekes ez a "lelkészi" vonzódás a családodban... apád mire is használta? Neked is becsípődött valami.
krisztoforo48-2
2024. augusztus 04. 06:28
A tettekért vállalni kell a felelősséget.
lendvaiildiko
2024. augusztus 03. 21:57
Annuska! Már Cseh Katka elvtársnődnek is veled együtt kellene ülni a sitten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!